Pak je koekenpan erbij en snijd de biefstuk in reepjes. Bak de reepjes in een beetje sesamolie tot ze van binnen medium gebakken zijn. Schep ze uit de pan en leg apart op een bord.
Verhit je soeppan, ik gebruikte hiervoor een gietijzerenpan met dikke bodem. Doe de blokjes bacon en een scheutje sesamolie erin en bak tot ze knapperig beginnen te worden. Voeg de knoflook, gesnipperde sjalot, shiitakes, en rode peper toe en bak tot de sjalot glazig is.
Kook de eieren. ( zacht of hard net wat jij het lekkerste vind.)
Schenk de kippenbouillon, de miso, de kokosmelk, en sojasaus in de pan erbij en roer goed door. Voeg de bimi en de spinazie toe en leg de blokken noodles in de pan erbij. Zet het vuur zacht en laat de noodles zacht worden.
Pak de kommen erbij en verdeel de soep uit de pan over de twee kommen en schep de beef en taugé erbij.
Maak af met wat sesamzaad, chilipoeder en serveer direct.