Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Pak je koekenpan erbij en snijd de biefstuk in reepjes. Bak de reepjes in een beetje sesamolie tot ze van binnen medium gebakken zijn. Schep ze uit de pan en leg apart op een bord.
Verhit je soeppan, ik gebruikte hiervoor een gietijzerenpan met dikke bodem. Doe de blokjes bacon en een scheutje sesamolie erin en bak tot ze knapperig beginnen te worden. Voeg de knoflook, gesnipperde sjalot, shiitakes, en rode peper toe en bak tot de sjalot glazig is.
Kook de eieren. ( zacht of hard net wat jij het lekkerste vind.)
Schenk de kippenbouillon, de miso, de kokosmelk, en sojasaus in de pan erbij en roer goed door. Voeg de bimi en de spinazie toe en leg de blokken noodles in de pan erbij. Zet het vuur zacht en laat de noodles zacht worden.
Pak de kommen erbij en verdeel de soep uit de pan over de twee kommen en schep de beef en taugé erbij.
Maak af met wat sesamzaad, chilipoeder en serveer direct.
Heerlijk Happen!
Nutrition Facts
Spicey miso noodle beef soep
Amount per Serving
Calories
981
% Daily Value*
Fat
82
g
126
%
Saturated Fat
41
g
256
%
Trans Fat
1
g
Polyunsaturated Fat
8
g
Monounsaturated Fat
28
g
Cholesterol
274
mg
91
%
Sodium
2454
mg
107
%
Potassium
1980
mg
57
%
Carbohydrates
27
g
9
%
Fiber
8
g
33
%
Sugar
10
g
11
%
Protein
41
g
82
%
Vitamin A
14602
IU
292
%
Vitamin C
88
mg
107
%
Calcium
287
mg
29
%
Iron
12
mg
67
%
* Percent Daily Values are based on a 2000 calorie diet.