Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Snipper de ui en knoflook en snijd de paprika in kleine blokjes.
Verhit de paella pan en schenk er een flinke scheut olijfolie in. Bak de ui tot hij glazig is en voeg dan de knoflook en paprika toe en bak eventjes mee.
Voeg de saffraan aan de visbouillon toe, zet op zacht vuur zodat het niet kookt maar wel warm blijft. ( De bouillon kleurt oranje door de saffraan).
Strooi de paella-rijst in de pan en bak die een minuut of twee mee. Schep dan een paar soeplepels bouillon in de pan en roer zachtjes. Voeg de mojo saus toe, blijf roeren, als het vocht is opgenomen voeg je weer bouillon toe.
Verhit je oven op 200 graden en leg de grote garnalen in een ovenschaal, schenk er olijfolie overheen en strooi wat zout op de garnalen. Bak ze tot ze mooi roze zijn. ( een aantal minuten).
Als de rijst gaar is voeg je de zeevruchten toe en roer je deze door de paella. Breng op smaak met peper en zout.