Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Neem de zalmmoot erbij en leg hem op een stuk bakpapier. Bestrooi met de persillade mix.
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Snij 2 "blaadjes" van de venkel en snij deze in kleine stukken. ( de rest van de venkel kun je gebruiken voor bijvoorbeeld een soepje). Blancheer de stukjes in kokend water voor 3 minuten en laat ze daarna uitlekken.
Halveer de olijven, en maak de pesto.
Schep overal wat pesto op de zalmmoot en bekleed hem verder met de venkelstukjes, olijven, zeekraal, paprika stukjes.
Giet de witte wijn erbij en vouw het pakketje goed dicht, je kunt eventueel een bind-touwtje gebruiken om het pakketje goed bij elkaar te houden.
Zet in de oven voor 20/25 minuten, als de moot wat dikker is dan iets langer zodat hij helemaal gaar wordt.
Haal uit de oven en serveer, voorzichtig met het openmaken want er komt natuurlijk een hoop stoom uit het pakketje.
Serveer er bijvoorbeeld de witte wijn erbij waarmee je ook de vis gestoomd hebt, kies wel voor een goede kwaliteit. Van goedkope wijn gaat je eten ook niet beter smaken ;-)