Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Snij de biefstuk in reepjes. Breng op smaak met de kruiden en de sojasaus. Laat in een kom met wat wokolie marineren terwijl je de groente snijdt.
Was de paprika's en snij deze in kleine blokjes
Laat de edamame boontjes uitlekken in een vergiet boven de gootsteen.
Neem een wok erbij en verhit hem goed. Bak vervolgens met wat wokolie de biefreepjes op hoog vuur. Niet helemaal doorbakken. Haal ze vervolgensuit de wol en zet apart tot gebruik.
Doe alle groente in de wok en roerbak ze voor een paar minuutjes terwijl we de noedels koken.
Zet een pan met ruim water op en kook de noedels hier in twee minuten gaar in. Spoel ze af met koud water en laat goed uitlekken. Daarna schep je ze in de wok erbij.
Als laatste voeg je de beefreepjes toe en schep het geheel om. Breng eventueel op smaak met nog wat extra sojasaus.
Lekker met wat knapperige cassave erbij.Serveer met wat gebroken stukjes cassave.Wil je het gerecht iets zoeter hebben? Voeg dan aan het eind wat ketjap toe en schep dit goed om in de wok voordat je het serveert in de kommetjes.