Romig Huisgemaakt Kokos Slagroomijs met Chocoladesaus
Dit romige zelfgemaakte kokos slagroomijs combineert de zachte textuur van roomijs met de tropische smaak van kokosrasp. Met een ijsmachine maak je dit luxe dessert dat perfect is voor warme dagen of als afsluiter van een diner
Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Breng de melk in een pannetje aan de kook en voeg de suiker toe en laat deze door de melk opnemen.
Zet de ijsmachine aan en schenk de melk in de ijsbeker. Voeg de slagroom, het zout, de guargom, en kokosrasp toe en laat de machine een 40 minuten draaien tot het ijs klaar is.
Schep in een ijsbeker en zet een paar uur in de vriezer.
Serveer het ijs met wat chocoladesaus en strooi nog wat kokosrasp erop.
Heerlijk Happen!
Nutrition Facts
Romig Huisgemaakt Kokos Slagroomijs met Chocoladesaus
Amount per Serving
Calories
403
% Daily Value*
Fat
32
g
49
%
Saturated Fat
23
g
144
%
Polyunsaturated Fat
1
g
Monounsaturated Fat
5
g
Cholesterol
63
mg
21
%
Sodium
65
mg
3
%
Potassium
227
mg
6
%
Carbohydrates
28
g
9
%
Fiber
3
g
13
%
Sugar
25
g
28
%
Protein
4
g
8
%
Vitamin A
823
IU
16
%
Vitamin C
1
mg
1
%
Calcium
102
mg
10
%
Iron
1
mg
6
%
* Percent Daily Values are based on a 2000 calorie diet.