Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Kook de verse doperwten in ruim water met een snufje zout circa 5-8 minuten tot ze beetgaar zijn (niet te zacht!). Gebruik je diepvriesdoperwten? Kook deze dan volgens de aanwijzingen op de verpakking, vaak slechts enkele minuten. Giet af en laat goed afkoelen.
Hak en snijd alle groenten in hele kleine blokjes.
Snijd ook de kaas in kleine blokjes.
Neem een kommetje erbij en mix hierin de dressing. Breng op smaak met peper, zout en de persillademix.
Doe de afgekoelde doperwten, gesneden groenten (rode ui, paprika’s), sojaboontjes en kaasblokjes in een grote saladekom. Giet de aangemaakte dressing erover. Hak de peterselie fijn en voeg toe. Schep alles goed om. Dek de kom af en laat de salade minimaal 30 minuten in de koelkast staan zodat de smaken goed kunnen intrekken.