Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Kook de eieren, ze moeten hardgekookt zijn, daarna pellen.
Neem je kom erbij en doe hier de eieren in. Haal het velletje van de avocado en de pit eruit en doe dit bij de eieren. Snipper de sjalot. Pers de halve citroen uit.
Vul de kom verder aan met de rest van de ingrediënten en prak met een vork tot je een fijne eiersalade hebt, en zo makkelijk is het. De kruiden voeg je naar smaak toe, ga je voor heel pittig dan wat extra, en ben je net als ik dan weer wat minder.
Heerlijk Happen!
Nutrition Facts
Romige pittige avocado eiersalade.
Amount per Serving
Calories
314
% Daily Value*
Fat
24
g
37
%
Saturated Fat
5
g
31
%
Trans Fat
0.04
g
Polyunsaturated Fat
4
g
Monounsaturated Fat
13
g
Cholesterol
328
mg
109
%
Sodium
144
mg
6
%
Potassium
688
mg
20
%
Carbohydrates
14
g
5
%
Fiber
8
g
33
%
Sugar
3
g
3
%
Protein
14
g
28
%
Vitamin A
629
IU
13
%
Vitamin C
25
mg
30
%
Calcium
73
mg
7
%
Iron
2
mg
11
%
* Percent Daily Values are based on a 2000 calorie diet.