Goede voornemens, gezonder leven, healthy lifestyle. In januari worden we ermee doodgegooid maar ook hier is wat verandering wel nodig… December was een èchte feestmaand en dat helaas heeft de spijkerbroek ook gemerkt.
Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Neem de bordjes erbij en verdeel eerst de rosbief op de borden. Ik legde de plakjes een beetje in een bloemvorm, maar je kunt het natuurlijk ook zo los op het bord leggen.
Kook in een steelpannetje je eitje, op de foto heb ik een half eitje per bord gedaan maar je kunt gerust 1 ei pp rekenen.
Druppel vervolgens de pesto op de rosbief en kleed hem verder aan met de bietjes, de wortel, tomaatjes en rucola.
Als laatste rasp je wat lekkere verse Pecorino
Nutrition Facts
Rosbiefsalade met zacht eitje
Amount per Serving
Calories
31
% Daily Value*
Fat
2
g
3
%
Saturated Fat
1
g
6
%
Trans Fat
0.01
g
Polyunsaturated Fat
0.4
g
Monounsaturated Fat
1
g
Cholesterol
82
mg
27
%
Sodium
31
mg
1
%
Potassium
30
mg
1
%
Carbohydrates
0.2
g
0
%
Sugar
0.1
g
0
%
Protein
3
g
6
%
Vitamin A
119
IU
2
%
Calcium
12
mg
1
%
Iron
0.4
mg
2
%
* Percent Daily Values are based on a 2000 calorie diet.