Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Haal de zaadlijsten uit de komkommer, snijd de tomaten in kwarten en haal de pitjes uit het midden eruit zodat alleen het vruchtvlees overblijft. Snijd de komkommer en tomaat in hele kleine blokjes.
Doe in een kom en snipper de rode ui, hak de muntblaadjes fijn en voeg beide toe aan de kom. Hussel goed, bestrooi met peper en zout en de olijfolie en mix nogmaals. Druppel het citroensap erover en zet in de koelkast tot gebruik.
Mix alle ingrediënten voor de knoflooksaus, roer goed en zet ook deze in de koelkast.
Doe het gehakt in een kom en schep de ras el hanout erbij, de chiliolie en breng op smaak met wat extra zout en peper en vorm kleine ovaaltjes met de kom van je hand.
Verhit je grill pan en bak het gehakt om en om tot ze gaar zijn vanbinnen, leg even apart op een schaal, dep het vet uit de grillpan en verhit een 30 / 40 seconden het flatbread aan beide zijdes.
Schep wat saus op het flatbread leg twee stukjes gehakt erop en wat salade en schep nog wat saus erop, serveer.