Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Rol de rol bladerdeg uit op een bakplaat bekleed met bakpapier. Besmeer het bladerdeeg met de crème fraîche en strooi hier de eetlepel met persillade over.
Snipper de sjalot, snij de bacon en brie in plakken.
Kook de spruitjes voor 5 minuten en laat ze dan goed uitlekken en snij ze door het midden.
Bekleed de plaattaart met de groente, vlees en brie en zet voor 20 tot 25 minuutjes in de oven tot de randen mooi buin zijn.
Nutrition Facts
Spruitjes plaattaart met romige brie
Amount per Serving
Calories
342
% Daily Value*
Fat
4
g
6
%
Saturated Fat
2
g
13
%
Polyunsaturated Fat
0.1
g
Monounsaturated Fat
0.3
g
Cholesterol
0.5
mg
0
%
Sodium
22
mg
1
%
Potassium
14
mg
0
%
Carbohydrates
2
g
1
%
Fiber
0.1
g
0
%
Sugar
1
g
1
%
Protein
1
g
2
%
Vitamin A
0.2
IU
0
%
Vitamin C
0.3
mg
0
%
Calcium
2
mg
0
%
Iron
0.1
mg
1
%
* Percent Daily Values are based on a 2000 calorie diet.