Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Verwarm als eerste je oven voor op 200 graden.
Pak 3 schaaltjes voor in de oven erbij en doe hierin een blokje roomboter, een flinke scheut olijfolie en twee tot plakjes gesneden knoflook tenen. Zet ze in de voorverwarmde oven tot de roomboter mooi gesmolten is.
Verdeel vervolgens de gamba’s over de drie bakjes en strooi er wat peper, zout en chilivlokken op. ( Voor mijn dochter géén chilivlokken dat is te heet). Daarna nog wat olijfolie erbij en dan zet je de schaaltjes terug in de oven tot de gamba’s mooi roze en gaar zijn.
Nutrition Facts
Tapas knoflook garnalen
Amount per Serving
Calories
22
% Daily Value*
Fat
0.4
g
1
%
Saturated Fat
0.2
g
1
%
Trans Fat
0.01
g
Polyunsaturated Fat
0.1
g
Monounsaturated Fat
0.1
g
Cholesterol
12
mg
4
%
Sodium
12
mg
1
%
Potassium
76
mg
2
%
Carbohydrates
4
g
1
%
Fiber
1
g
4
%
Sugar
1
g
1
%
Protein
2
g
4
%
Vitamin A
16
IU
0
%
Vitamin C
20
mg
24
%
Calcium
18
mg
2
%
Iron
0.3
mg
2
%
* Percent Daily Values are based on a 2000 calorie diet.