Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
We maken eerst de dressing. Mix alle ingrediënten voor de dressing in een kommetje en met een garde mix je het tot een gladde saus. Bewaar in de koelkast tot gebruik.
Het gehakt rul je in een koekenpan, breng het op smaak met de Mexicaanse kruiden. Laat het daarna afkoelen in een kom.
Alle groente die gehakt op gesneden moeten worden hak of snij je en daarmee vul je de glazen kom laag voor laag mee op.
Prak de avocado's met het sap van 1 limoen
Tip: Bouw de salade pas op vlak voor serveren om knapperigheid te behouden
Serveersuggestie: Serveer met pittige salsa en extra guacamole
Nutrition Facts
Tien Lagen Taco Salade met Gekruid Gehakt & Tortillachips
Amount per Serving
Calories
437
% Daily Value*
Fat
36
g
55
%
Saturated Fat
12
g
75
%
Trans Fat
1
g
Polyunsaturated Fat
3
g
Monounsaturated Fat
16
g
Cholesterol
67
mg
22
%
Sodium
215
mg
9
%
Potassium
884
mg
25
%
Carbohydrates
15
g
5
%
Fiber
8
g
33
%
Sugar
5
g
6
%
Protein
17
g
34
%
Vitamin A
2342
IU
47
%
Vitamin C
71
mg
86
%
Calcium
231
mg
23
%
Iron
2
mg
11
%
* Percent Daily Values are based on a 2000 calorie diet.