Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Snij de kipfilets in smalle repen en bestrooi ze met de mexicaanse kruidenmix, klein beetje olijfolie erbij en laat ze vervolgens even marineren.
Maak nu de knoflooksaus door eerst de knoflooktenen en de limoen uit te persen in een kommetje, voeg daar de mayonaise en de yoghurt aan toe, en breng op smaak met peper en zout, zet dan de kom even in de koelkast apart zodat de smaken zich goed vermengen. ( Vershoudfolie over het kommetje anders ruikt heel de koelkast naar knoflook).
Neem nu een grote koekenpan en bak hierin de kipfiletrepen gaar, zet ze apart, roerbak daarna de groetenmix even 4 minuutjes op hoog vuur, ook deze groenten zet je apart.
De tortilla’s kun je daarna opwarmen in de koekenpan of heel even in de oven.
Pak de borden erbij en leg hier een tortilla op, start met de ijsbergsla, daarna een laagje groentenmix, vervolgens wat kipreepjes en als laatste de knoflooksaus
Nutrition Facts
Tortilla
Amount per Serving
Calories
281
% Daily Value*
Fat
6
g
9
%
Saturated Fat
1
g
6
%
Trans Fat
0.03
g
Polyunsaturated Fat
2
g
Monounsaturated Fat
1
g
Cholesterol
97
mg
32
%
Sodium
259
mg
11
%
Potassium
880
mg
25
%
Carbohydrates
21
g
7
%
Fiber
6
g
25
%
Sugar
0.1
g
0
%
Protein
37
g
74
%
Vitamin A
7665
IU
153
%
Vitamin C
18
mg
22
%
Calcium
49
mg
5
%
Iron
2
mg
11
%
* Percent Daily Values are based on a 2000 calorie diet.