Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Verwarm je oven voor op 200 graden.
Schil de pompoen en haal de zaden eruit. Snijd de pompoen door de helft en dan weer in plakken van een halve cm dik.
Pel de uien en snijd in halve ringen.
Haal de blaadjes van 2 takjes rozemarijn en hak ze fijn.
Pak een koekenpan erbij en doe hier wat olijfolie in. Bak de pompoen en ui voor een minuutje of 5 tot ze wat zachter beginnen te worden. Bak de rozemarijn even mee.
Bekleed je quiche vorm met het deeg.
Schep de pompoen-ui mix uit de koekenpan op het deeg en verder over de hele quiche. Haal het vlees uit het blik en trek met je vingers uit elkaar en verdeel ook over de quiche.
In een maatbeker breek je de 3 eieren en klop deze los met de crème fraîche. Schenk over de quiche.
Strooi de geraspte kaas en de Parmezaanse kaas erop. Zet in de oven voor een 30 minuten tot het deeg gaar is en de kaas mooi goudbruin is.
Heerlijk Happen!
Nutrition Facts
Varkenswang pompoen rozemarijn quiche
Amount per Serving
Calories
409
% Daily Value*
Fat
19
g
29
%
Saturated Fat
10
g
63
%
Trans Fat
0.01
g
Polyunsaturated Fat
2
g
Monounsaturated Fat
3
g
Cholesterol
148
mg
49
%
Sodium
279
mg
12
%
Potassium
3123
mg
89
%
Carbohydrates
46
g
15
%
Fiber
14
g
58
%
Sugar
28
g
31
%
Protein
25
g
50
%
Vitamin A
2727
IU
55
%
Vitamin C
197
mg
239
%
Calcium
396
mg
40
%
Iron
5
mg
28
%
* Percent Daily Values are based on a 2000 calorie diet.