Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Haal het velletje van de knoflook en hak de knoflooktenen.
Laat het blik met kikkererwten uitlekken.
Neem je stoofpan erbij en doe er een beetje olijfolie in. Bak de gehakte knoflook met de tomatenpuree en voeg de spinazie toe. Roerbak tot de spinazie helemaal geslonken is.
Breng op smaak met zout en peper en voeg dan de rest van de ingrediënten toe behalve de feta.
Laat het geheel rustig pruttelen op een laag vuurtje voor een twintig minuutjes.
Brokkel de feta en voeg deze de laatste vijf minuutjes toe.
Heerlijk Happen!
Serveer met brood of lekker wat orzo.
Nutrition Facts
Vegetarische kikkererwt stoofpot met feta
Amount per Serving
Calories
47
% Daily Value*
Fat
1
g
2
%
Saturated Fat
0.2
g
1
%
Polyunsaturated Fat
0.3
g
Monounsaturated Fat
0.05
g
Cholesterol
0.4
mg
0
%
Sodium
158
mg
7
%
Potassium
898
mg
26
%
Carbohydrates
8
g
3
%
Fiber
4
g
17
%
Sugar
1
g
1
%
Protein
5
g
10
%
Vitamin A
14086
IU
282
%
Vitamin C
44
mg
53
%
Calcium
161
mg
16
%
Iron
4
mg
22
%
* Percent Daily Values are based on a 2000 calorie diet.