Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Neem de mandoline erbij en snijd hier de venkel mee. Doe vooral voorzichtig mee, je wilt niet een stukje van je vingers eraf snijden!
Hak de kervel fijn en doe deze bij de venkel.
In een kommetje of een glad mix je alle ingredieten voor de dressing. Schud of klopt het geheel tot een vinaigrette en schenk over de venkel. Laat een paar uur marineren in de koelkast.
Serveer met een diner of met een fijn stuk brood erbij.
Heerlijk Happen!
Nutrition Facts
Venkelsalade met mosterdvinaigrette
Amount per Serving
Calories
54
% Daily Value*
Fat
2
g
3
%
Saturated Fat
0.4
g
3
%
Polyunsaturated Fat
0.4
g
Monounsaturated Fat
2
g
Sodium
66
mg
3
%
Potassium
485
mg
14
%
Carbohydrates
9
g
3
%
Fiber
4
g
17
%
Sugar
5
g
6
%
Protein
1
g
2
%
Vitamin A
157
IU
3
%
Vitamin C
14
mg
17
%
Calcium
58
mg
6
%
Iron
1
mg
6
%
* Percent Daily Values are based on a 2000 calorie diet.