Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Verwarm je oven voor op 180 graden.
Pak je keukenmachine erbij en doe hierin het amandelmeel, de gerapste kokos, de gesmolten kokosolie, en als laatste de eetlepels agavesiroop.
Mix daarna het geheel tot het goed met elkaar is gemixt en er een plakkerig-achtige mix ontstaat.
Neem nu je springvorm en vet deze een beetje in met wat kokosolie, doe de mix in de springvorm en verdeel het over de hele vorm met een klein opstaand randje.
Zet hem in de voorverwarmde oven en bak ongeveer 13/15 minuutjes.
Laat daarna de bodem even afkoelen en pak vervolgens je pak magere yoghurt en giet een mooi laagje op de taartbodem.
De taartbodem moet niet te hoog zijn anders moet er te veel yoghurt in, je gaat dus niet het hele pak yoghurt gebruiken, als je hem dan aansnijd stroomt het gelijk weg.
Decoreer de taart met het verse fruit en zet hem eventjes in de vriezer om de yoghurt wat stijf te laten worden.
Nutrition Facts
Verjaardags ontbijttaart
Amount per Serving
Calories
389
% Daily Value*
Fat
33
g
51
%
Saturated Fat
9
g
56
%
Polyunsaturated Fat
0.2
g
Monounsaturated Fat
0.4
g
Cholesterol
0.03
mg
0
%
Sodium
11
mg
0
%
Potassium
155
mg
4
%
Carbohydrates
20
g
7
%
Fiber
10
g
42
%
Sugar
6
g
7
%
Protein
12
g
24
%
Vitamin A
271
IU
5
%
Vitamin C
7
mg
8
%
Calcium
111
mg
11
%
Iron
3
mg
17
%
* Percent Daily Values are based on a 2000 calorie diet.