Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Verwarm je oven voor op 200 graden.
Met een uitstekertje steek je wat figuurtjes uit het ontdooide filodeeg. Bestrijk ze met wat olijfolie en bestrooi met zwart sesamzaad. Bak ze kort in de oven tot ze goudbruin zijn, blijf er dus bij staan want dat gaat redelijk snel.
Was de sla en dep of draai droog in een slacentrifuge.
Neem je (kleine) keukenmachine erbij en doe alle ingrediënten voor de tonijnmayo erin. Draai tot een gladde saus. Zet in de koelkast tot gebruik.
Maak je machine schoon en doe vervolgens alle ingrediënten voor de pesto erin en draai tot een mooie pesto.
Neem je kommen of borden erbij en leg hier eerst wat sla in. Druppel wat tonijnmayo erop. Bekleed met wat kalfsfricandeau, met een lepel strijk je naast de sla een "veeg" mayonasie en vul deze deels op met de pesto.
Maak af met wat krokantjes en kapper-appeltjes erbij.
Heerlijk Happen!
Nutrition Facts
Vitello salade met huisgemaakte pesto
Amount per Serving
Calories
1015
% Daily Value*
Fat
38
g
58
%
Saturated Fat
9
g
56
%
Trans Fat
0.003
g
Polyunsaturated Fat
6
g
Monounsaturated Fat
20
g
Cholesterol
104
mg
35
%
Sodium
1330
mg
58
%
Potassium
797
mg
23
%
Carbohydrates
117
g
39
%
Fiber
6
g
25
%
Sugar
3
g
3
%
Protein
48
g
96
%
Vitamin A
759
IU
15
%
Vitamin C
4
mg
5
%
Calcium
154
mg
15
%
Iron
10
mg
56
%
* Percent Daily Values are based on a 2000 calorie diet.