Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Snijd de kippendij in blokjes. Rijg ze aan een stokje en leg ze in een schaal. Schenk er 3 tot 4 eetlepels wokilie overheen. Strooi dan naar smaak wat gemberpoeder, knoflookpoeder, en wat chilipoeder erop. Als laatste 3 tot 4 eetlepels sojasaus. Wrijf het vlees goed in en dek de schaal af. Zet in de koelkast om te laten marineren.
Kook wat water in een pan en leg de plakken gedroogde noodles erin. In een minuut of twee tot drie zijn ze zacht. Doe ze in een vergiet en spoel af met koud water. Laat staan tot gebruik.
Verhit je grill en grill de spiesjes tot ze gaar zijn.
Intussen verhit je de wok en doe je een scheutje wokolie erin. Roerbak de groentenmix een paar minuutjes en voeg dan de noodles toe. Schenk een scheutje ketjap en het sap van en halve limoen erbij en hussel het geheel goed door elkaar.
Serveer met de gegrilde spiesjes en eventueel wat kroepoek.
Heerlijk Happen!
Nutrition Facts
Woknoedels met kippendij spiesjes
Amount per Serving
Calories
171
% Daily Value*
Fat
12
g
18
%
Saturated Fat
3
g
19
%
Trans Fat
0.1
g
Polyunsaturated Fat
3
g
Monounsaturated Fat
5
g
Cholesterol
73
mg
24
%
Sodium
59
mg
3
%
Potassium
170
mg
5
%
Carbohydrates
3
g
1
%
Fiber
0.5
g
2
%
Sugar
0.3
g
0
%
Protein
12
g
24
%
Vitamin A
79
IU
2
%
Vitamin C
5
mg
6
%
Calcium
12
mg
1
%
Iron
1
mg
6
%
* Percent Daily Values are based on a 2000 calorie diet.