Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Maak het jezelf makkelijk en koop voorgesneden wortels. En anders even je wortels schrappen, en in je keukenmachine juliënne snijden.
Schil de appel en snijd hem in blokjes.
Neem een kommetje erbij en mix hier alle ingrediënten in voor de dressing. Breng op smaak met peper en zout.
Doe de wortel, appelblokjes en rozijnen in een grote kom. Giet de aangemaakte dressing erover. Hussel alles goed door elkaar. Garneer met de fijngehakte bieslook. Voor de beste smaak: dek af en laat minimaal een uur (of liefst een nacht) in de koelkast staan zodat de smaken kunnen intrekken.
Heerlijk Happen!
Nutrition Facts
Wortelsalade met rozijnen en appel
Amount per Serving
Calories
96
% Daily Value*
Fat
1
g
2
%
Saturated Fat
0.2
g
1
%
Polyunsaturated Fat
0.2
g
Monounsaturated Fat
1
g
Sodium
60
mg
3
%
Potassium
399
mg
11
%
Carbohydrates
22
g
7
%
Fiber
3
g
13
%
Sugar
4
g
4
%
Protein
1
g
2
%
Vitamin A
12534
IU
251
%
Vitamin C
5
mg
6
%
Calcium
34
mg
3
%
Iron
1
mg
6
%
* Percent Daily Values are based on a 2000 calorie diet.