Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
We maken eerst de salsa, snijd de nectarine in kleine stukjes, snipper de ui, hak de peterselie. Doe alles in een bakje en knijp het sap van de limoen er over uit. Breng op smaak met de gehakte rode peper.
Prak de avocado en voeg de zure room toe, breng op smaak met peper en zout en voeg het citroensap toe. Roer goed door en zet in de koelkast tot gebruik.
Snijd de zalm in reepjes en besmeer met de olijfolie, strooi er daarna de ras-el-hanout op en grill in een hete grillpan.
Besmeer de tortilla's met de avocado crème, schep wat salsa erop en leg een stuk zalm erop en serveer direct.
Heerlijk Happen!
Nutrition Facts
Zalm tortilla met nectarine salsa
Amount per Serving
Calories
720
% Daily Value*
Fat
40
g
62
%
Saturated Fat
11
g
69
%
Polyunsaturated Fat
7
g
Monounsaturated Fat
17
g
Cholesterol
105
mg
35
%
Sodium
537
mg
23
%
Potassium
1544
mg
44
%
Carbohydrates
60
g
20
%
Fiber
13
g
54
%
Sugar
15
g
17
%
Protein
35
g
70
%
Vitamin A
1035
IU
21
%
Vitamin C
58
mg
70
%
Calcium
219
mg
22
%
Iron
5
mg
28
%
* Percent Daily Values are based on a 2000 calorie diet.