Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Bak een chocolade cake of kruid cake en laat hem goed afkoelen.
Snij ondertussen de aardbeien in dunne plakjes bewaar de puntjes voor de vulling. het kroontje snijden we wel weg.
Bekleed een schaal of kom met vershoudfolie, plak daarna in de kom de aarbeienplakjes tot je bovenaan de rand bent.
Klop de slagroom stijf en spatel de yoghurt erdoorheen Dit mengsel daarna na even goed opkloppen.
Spatel vervolgens de slagroom op de plakjes aardbei tot je ze niet meer ziet.
Bekleed de slagroomlaag met een laag cake, een laag aardbei, een laag slagroom etc. etc. Vul zo de kom langzaam op, laatste laag cake en dek hem vervolgens volledig af met vershoudfolie.
Zet de aardbeientaart vervolgens 3 (!!) uur in de koelkast om hem goed stijf te laten worden. Wanneer hij helemaal klaar is : neem leuke bordjes en snij een lekker stuk af: Héérlijk happen!