Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Bak een chocolade cake of kruid cake en laat hem goed afkoelen.
Snij ondertussen de aardbeien in dunne plakjes bewaar de puntjes voor de vulling. het kroontje snijden we wel weg.
Bekleed een schaal of kom met vershoudfolie, plak daarna in de kom de aarbeienplakjes tot je bovenaan de rand bent.
Klop de slagroom stijf en spatel de yoghurt erdoorheen Dit mengsel daarna na even goed opkloppen.
Spatel vervolgens de slagroom op de plakjes aardbei tot je ze niet meer ziet.
Bekleed de slagroomlaag met een laag cake, een laag aardbei, een laag slagroom etc. etc. Vul zo de kom langzaam op, laatste laag cake en dek hem vervolgens volledig af met vershoudfolie.
Zet de aardbeientaart vervolgens 3 (!!) uur in de koelkast om hem goed stijf te laten worden. Wanneer hij helemaal klaar is : neem leuke bordjes en snij een lekker stuk af: Héérlijk happen!
Nutrition Facts
Zomerse zoete aardbeientaart
Amount per Serving
Calories
178
% Daily Value*
Fat
18
g
28
%
Saturated Fat
12
g
75
%
Trans Fat
0.001
g
Polyunsaturated Fat
1
g
Monounsaturated Fat
5
g
Cholesterol
57
mg
19
%
Sodium
17
mg
1
%
Potassium
63
mg
2
%
Carbohydrates
2
g
1
%
Fiber
0.01
g
0
%
Sugar
2
g
2
%
Protein
3
g
6
%
Vitamin A
740
IU
15
%
Vitamin C
1
mg
1
%
Calcium
45
mg
5
%
Iron
0.1
mg
1
%
* Percent Daily Values are based on a 2000 calorie diet.