Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Borstel de champignons voorzichtig schoon en snijd het onderkantje van de steel eraf. Daarna in plakjes.
Kook de spaghetti in een pan met ruim water en zout gaar.
Verhit een koekenpan en doe er de truffelolie in. Bak de champignons en voeg dan de spinazie toe. Blijf rustig roeren tot de spinazie is geslonken. Blus af met de azijn.
Giet de pasta af en bewaar een klein kopje kookvocht. Doe de pasta bij de groenten en roer er de truffelsaus en het kopje vocht door heen.
Rasp de Parmezaanse kaas en strooi deze over de pasta, druppel als laaste nog wat truffelolie erover.
Heerlijk Happen!
Nutrition Facts
Zwarte pasta met spinazie en kastanjechampignons
Amount per Serving
Calories
216
% Daily Value*
Fat
12
g
18
%
Saturated Fat
7
g
44
%
Polyunsaturated Fat
1
g
Monounsaturated Fat
4
g
Cholesterol
26
mg
9
%
Sodium
724
mg
31
%
Potassium
1208
mg
35
%
Carbohydrates
10
g
3
%
Fiber
4
g
17
%
Sugar
2
g
2
%
Protein
20
g
40
%
Vitamin A
14358
IU
287
%
Vitamin C
42
mg
51
%
Calcium
606
mg
61
%
Iron
5
mg
28
%
* Percent Daily Values are based on a 2000 calorie diet.