Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Zoals je ziet ik maakte lekker mijn groentelade leeg! Snijd alle groente fijn, of in blokjes. De appel kun je schillen maar dat hoeft niet.
Was de botersla. In de bladeren kan nog wat grond zitten. Droog ze door ze in een droge theedoek te leggen. Of gebruik je groente-centrifuge.
Neem een ovenschaal erbij en doe hier wat olijfolie in. Leg de zalm erop. Bestrooi met wat peper en zout en de persillade-mix en smeer hem in met wat olie. Zet in een voorverwarmde oven op 200 graden voor een minuut of 20/25.
Maak ondertussen de schaal op. Leg de botersla er eerst op. Daarna alle gesneden groente en druppel er de dressing over.
Als de zalm klaar is trek je hem met twee vorken uit elkaar en daarna leg je de flakes op de salade.
Heerlijk Happen!
De dressing is dezelfde die ik nog over had van mijn Waldorf salade. Klik op deze link voor het recept.
Nutrition Facts
Gekruide pulled zalm witlofsalade
Amount per Serving
Calories
16
% Daily Value*
Fat
0.1
g
0
%
Saturated Fat
0.01
g
0
%
Polyunsaturated Fat
0.03
g
Monounsaturated Fat
0.01
g
Cholesterol
0.3
mg
0
%
Sodium
4
mg
0
%
Potassium
102
mg
3
%
Carbohydrates
3
g
1
%
Fiber
1
g
4
%
Sugar
2
g
2
%
Protein
1
g
2
%
Vitamin A
54
IU
1
%
Vitamin C
2
mg
2
%
Calcium
11
mg
1
%
Iron
0.3
mg
2
%
* Percent Daily Values are based on a 2000 calorie diet.