Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Maak de krokante kikkererwten volgens het recept wat ik in de notities heb gezet.
Kruid de blokjes kippendij met de kipkruiden.
Kook de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking. ( ongeveer 10 minuutjes)
Verhit olijfolie in een koekenpan. Bak de pompoenblokjes op middelhoog vuur met de ras-el-hanout circa 10 minuten tot ze bijna gaar zijn. Voeg dan de gekruide kipfiletblokjes toe en bak nog 5-7 minuten mee tot de kip gaar is en de pompoen zacht. Meng goed door elkaar
Verhit een scheutje olijfolie in een wok of grote koekenpan. Voeg de spinazie toe en laat al omscheppend slinken tot deze net gaar is, maar nog wel een beetje bite heeft (ca. 2-3 minuten). Breng op smaak met een snufje zout
Snijd de paprika in dunne reepjes.
Stel de quinoa bowls samen
Verdeel de gekookte quinoa over 3 kommen. Schik daarop de gebakken kip met pompoen, de gesmoorde spinazie en de rauwe paprikareepjes. Garneer royaal met de krokante kikkererwten. Druppel er eventueel naar smaak wat tahini (sesampasta) overheen
Heerlijk Happen!
Voor het recept voor de krokante kikkererwten klik je hier.
Nutrition Facts
Quinoa bowl met verse groenten
Amount per Serving
Calories
200
% Daily Value*
* Percent Daily Values are based on a 2000 calorie diet.