Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Maak de krokante kikkererwten volgens het recept wat ik in de notities heb gezet.
Kruid de blokjes kippendij met de kipkruiden.
Kook de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking. ( ongeveer 10 minuutjes)
Neem de koekenpan erbij en doe hier wat olijfolie in, bak op laag vuur de pompoenblokjes, breng ze op smaak met een theelepel ras-el-hanout kruidenmix. Bak voor een 10 minuten en voeg dan de kip toe. Nogmaals 10 minuten bakken en mix het vlees lekker met de pompoen.
In een aparte wog smoor je de spinazie met wat zout en olijfolie. Zorg dat het nog een beetje bite blijft houden dus niet helemaal plat bakken.
Snijd de paprika in dunne reepjes.
Neem de kom erbij en schep eerst de uitgelekte quinoa erin. Maak af met de groenten en kip. Strooi wat krokante kikkererwten erop, als je het lekker vind kun je nog wat tahini ( sesampasta) er overheen druppelen.
Heerlijk Happen!
Voor het recept voor de krokante kikkererwten klik je hier.