1Butter chicken kruidenpasta - van Fairtrade Original
1rode peper - in ringetjes gesneden
270mlkokosmelk - blikje van Fairtrade Original
400grambasmati rijst - van Fairtrade Original
1mango - in blokjes gesneden
1blikjebamboescheuten - uitgelekt
1elroomboter
1elwokolie
100mlkookroom
300gram vegetarische kipstukjes
4naan
Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Snipper de ui , snijd de rode peper in ringetjes, schil de mango en snijd in kleine blokjes.
Laat de bamboescheuten uitlekken in een vergiet.
Kook de rijst volgens de verpakking, het liefst natuurlijk in een rijstkoker voor het perfecte resultaat.
Knijp de kruidenpasta uit het zakje en doe het samen met de kipstukjes in een kom. Schenk er een klein beetje wokolie bij, mix goed en laat even staan om te marineren.
Verhit de wok en doe hier de boter en wokolie in en voeg de gesnipperde ui toe. Schep de kipstukjes, de mango en bamboescheuten erbij en bak een paar minuten. Schenk de kokosmelk en de room erbij en laat het geheel eventjes pruttelen.
Schep de rijst op de borden of in kommen en schep de curry erbij, garneer met de rode peper en serveer wat naan erbij.
Heerlijk Happen!
Zelf je naan ( brood) maken? Dat kan, ik heb hier een recept voor je.