Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Bak de plakken bacon uit in de koekenpan en laat ze uitlekken op een keukenpapiertje.
Kook de zuurkool 20 minuutjes in een pannetje op laag vuur gaar.
Neem je ovenschaaltjes erbij en doe hier eerst een laagje puree in.
Vul vervolgens met een laagje zuurkool, leg hier een pakje bacon en een plak raclette kaas op. En voeg dan een eetlepel cranberrysaus toe.
Vul daarna op met weer een laag zuurkool en een laag puree,bacon en leg een plak kaas op de puree. Strooi wat persillade erop en zet in een voorverwarmde oven op 200 graden.
Laat 25 minuutjes in de oven staan tot de kaas lekker is gesmolten en serveer.
Heerlijk Happen!
Op mijn website kun je de recepten vinden voor de puree, cranberrysaus en de persillade. Heb je geen raclette kaas in huis? No worries je kunt eigenlijk elke kaas gebruiken die lekker smelt. Zeker als je nog wat extra pit wilt geven bijvoorbeeld een gorgonzola of andere Franse kaas.