Heerlijke Happen Persillade

Heerlijke Happen Persillade nu te bestellen

Geschatte leestijd: 5 minuten

Had je me vijf of zelfs tien jaar geleden gevraagd of het mogelijk was geweest dat ik mijn eigen kruidenpotje op de markt zou brengen dan had ik je lachend aangekeken. Al jaar en dag koop ik in Frankrijk persillade potjes. Zo sjouw ik na elke vakantie weer een tasje vol mee naar huis. Maar die dagen zijn voorbij! Laatst postte ik al een hele blog over het zelf maken van deze mix. Ik gaf jullie het recept, die ook gewoon op de website blijft staan hoor! Maar daarna kwam mijn persillade-liefde in een stroomversnelling. Want ineens was daar Chris van Van Beekum specerijen! We kwamen bij elkaar en bekeken wat de mogelijkheden waren om mijn Heerlijke Happen Persillade op de markt te krijgen! En dat is toch wel een kleine “dream come true”. Voor al die mensen die net als ik potjes mee uit Frankrijk sjouwen is het nu een heel stuk makkelijker. Nu gewoon hier in Nederland te koop!

Heerlijke Happen Persillade

Van Beekum specerijen

Na een eerste telefoongesprek met Chris van Beekhuizen kwamen we tot de conclusie dat het heel goed mogelijk was om mijn eigen persillade door hun te laten produceren. Chris was gelijk heel enthousiast over deze samenwerking. Hij vond het een heel leuk idee om mijn mix toe te voegen aan hun private label lijn. Natuurlijk wilde ik alles met eigen ogen aanschouwen en zien hoe het dan geproduceerd zou gaan worden.Dus sprong ik in de auto naar Ermelo om de hele familie te ontmoeten en het bedrijf te bekijken.

Heerlijke Happen Persillade
Samen met Chris in de hal met duizenden potjes kruiden!

Familie bedrijf

Want dat is wat het al jaar en dag is : een familiebedrijf. Opa, vader en twee zoons die zij aan zij in het bedrijf werken. Van Beekum bestaat als sinds 1908 en begon met het verkopen van slagerij-inrichtingen. Later werden hier kruiden en specerijen aan toegevoegd. In 2004 wordt het bedrijf overgenomen door vader Edwin van Beekhuizen. Als snel ontstaat er een enorme groei en verhuist het pand van Hierden naar Ermelo. Dit pand is inmiddels ook alweer te klein geworden en er nu nóg een verhuizing aanstaande is. Ook Chris vindt zijn plekje door de hele webshop op zich te nemen en de markt naar de pariculiere klant te openen. En dat is waar de private labels ook om de hoek komen kijken. Want hier krijg je als bedrijf de mogelijkheid je eigen kruidenmix samen te stellen. Met je eigen label op het potje, je eigen samenstelling van kruiden en specerijen.

In een oneindige rij van potjes kruiden en specerijen nu dus ook een plekje voor de Heerlijke Happen Persillade

Voedselveiligheid

Bij aankomst in het pand komt gelijk de geur van kruiden en specerijen je tegemoet, nootmuskaat, kaneel, peper, hier wordt overduidelijk hard gewerkt! De hygiëne wordt hier heel serieus genomen want ik wordt gelijk in een jasje gehesen en krijg een heel charmant mutsje op mijn hoofd. Super belangrijk natuurlijk legt Chris mij uit, want ze worden er ook streng op gecontroleerd. Ze zijn dan ook super trots op hun FSSC 22000 certificering die wereldwijd erkent wordt. Ik krijg zelfs een kijkje in de mengruimte waar alle kruidenmengsels gemaakt worden. Opa van Beekhuizen staat zakjes af te vullen en is nog bijna dagelijks in het bedrijf te vinden.

Test 1,2,3…..

Vooraf heb ik aan Chris doorgegeven wat ik graag in mijn mix wilde hebben en in welke verhoudingen. En dan is het testen. We maken een eerste zak met persillade en bekijken de structuur en ik maak er thuis wat gerechten mee. Nog niet helemaal naar mijn zin maken we een tweede versie en hier kan ik met zekerheid van zeggen dat dit is wat ik graag wil. En dan moet er ook nog een etiket op het potje, niet geheel onbelangrijk. Gelukkig is het mogelijk om met de kleuren te werken die ik zelf al sinds het begin van Heerlijke happen gebruik. Paars en licht groen. Ik krijg een proefpotje opgestuurd. Ook hier moet nog een beetje aan de kleurstelling gewerkt worden en dan komt het uiteindelijke resultaat bij mij binnen: perfect!

Heerlijke Happen Persillade
Vanaf nu te koop! Heerlijke Happen Persillade

Heerlijke Happen Persillade

En dus vanaf nu te bestellen op de webshop bij Van Beekum Specerijen de Heerlijke Happen Persillade !! En ik ben zo trots als een pauw dat ik deze samenwerking aan heb kunnen gaan met dit ontzettend leuke bedrijf!

Heerlijke Happen is een multi media bedrijf, je kunt me daarom ook op de diverse sociale media vinden. Volg me op FacebookPinterest en Instagram onder @heerlijkehappen. Als je dit recept maakt zou ik het leuk vinden als je me tagged met #heerlijkehappen. Een reactie hieronder in de comments is ook leuk natuurlijk!

Start » Blog » Heerlijke Happen Persillade nu te bestellen

12 gedachten over “Heerlijke Happen Persillade nu te bestellen”

  1. Pingback: Week 31 weekvlog Heerlijke Happen - Heerlijke Happen

  2. Pingback: Venkelsalade met mosterdvinaigrette - Heerlijke Happen

  3. Pingback: Zelf een potje persillade maken - Heerlijke Happen

  4. Pingback: GefeliciTAART altijd wat te vieren - Heerlijke Happen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *