Disclaimer Francine Koken & Media

Disclaimer Francine Koken & Media

Bronnen

Disclaimer Francine Koken & Media. De recepten worden door Francine zelf gemaakt. Het zijn door mij zelf samengestelde recepten, waar soms gebruik gemaakt wordt van bronnen. Wanneer er een recept (grotendeels) wordt overgenomen uit een andere bron, zal dit in het recept vermeld worden.

Disclaimer Francine Koken & Media

Heerlijke Happen Disclaimer

Francine Koken & Media is eigenaar van de teksten, recepten en foto’s op deze website, tenzij anders aangegeven. Je mag niets op de website kopiëren of gebruiken zonder schriftelijke toestemming. Als je de inhoud van de website niet commercieel wilt gebruiken, moet je dit in eigen bewoordingen doen en een link naar het originele recept op heerlijkehappen.nl plaatsen

Je mag het fotomateriaal van heerlijkehappen.nl niet gebruiken zonder schriftelijke toestemming vooraf. Als je het fotomateriaal commercieel wilt gebruiken, moet je daarvoor betalen. Neem hier contact met mij op om de voorwaarden voor gebruik van het fotomateriaal te bespreken.

Deze website is zorgvuldig samengesteld en onderhouden, maar de informatie kan typefouten of onjuistheden bevatten. Je kunt geen rechten ontlenen aan de inhoud van heerlijkehappen.nl.

De voedingswaarde tabel in recepten is gebaseerd op standaard gegevens en geeft een geschatte waarde weer. De gegevens in de tabel zijn niet bindend. Een post kan affiliate links bevatten. Ik krijg een kleine vergoeding als je iets koopt via deze link.

Heerlijke Happen Disclaimer

Francine Koken & Media wil benadrukken in deze Disclaimer dat het gebruik van heerlijkehappen.nl voor eigen risico is. Francine Koken & Media is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg is van het gebruik van heerlijkehappen.nl. Francine Koken & Media is niet verantwoordelijk voor de inhoud op sites waarnaar verwezen en gelinkt wordt. De inhoud van heerlijkehappen.nl kan op elk moment en zonder aankondiging veranderd worden door de auteur.

Heerlijke Happen is een multi media bedrijf, je kunt me daarom ook op de diverse sociale media vinden. Volg me op FacebookPinterest en Instagram onder @heerlijkehappen. Als je dit recept maakt zou ik het leuk vinden als je me tagged met #heerlijkehappen. Een reactie hieronder in de comments is ook leuk natuurlijk!

Start » Disclaimer Francine Koken & Media