Disclaimer Francine Koken & Media

Disclaimer Francine Koken & Media

Bronnen

Disclaimer Francine Koken & Media. De recepten worden door Francine zelf gemaakt. Het zijn door mij zelf samengestelde recepten, waar soms gebruik gemaakt wordt van bronnen. Wanneer er een recept (grotendeels) wordt overgenomen uit een andere bron, zal dit in het recept vermeld worden.

Disclaimer Francine Koken & Media

Disclaimer

De teksten, recepten en foto’s op deze website zijn eigendom van Francine Koken & Media, tenzij anders aangegeven. Niets op de website mag zonder schriftelijke toestemming gekopieerd of gebruikt worden. Bij niet commercieel gebruik van de inhoud van de website moet dit in eigen bewoordingen gedaan worden en mag dit alleen als er een link naar het originele recept op heerlijkehappen.nl  geplaatst wordt.

Het gebruik van fotomateriaal van heerlijkehappen.nl zonder schriftelijke toestemming vooraf is niet toegestaan.  Bij commercieel gebruik zijn er kosten verbonden aan het gebruik van mijn foto’s. Neem hier contact met mij op om de voorwaarden voor gebruik van het fotomateriaal met mij te bespreken.

Hoewel deze website zorgvuldig is samengesteld en onderhouden, kan het zijn dat de informatie typefouten of onjuistheden bevat. Aan de inhoud van heerlijkehappen.nl kunnen geen rechten ontleend worden.

Francine Koken & Media wil benadrukken in deze Disclaimer dat Francine Koken & Media niet aansprakelijk is voor directe of indirecte schade die het gevolg is van het gebruik van heerlijkehappen.nl. Francine Koken & Media is niet verantwoordelijk voor de inhoud op sites waarnaar verwezen en gelinkt wordt. De inhoud van heerlijkehappen.nl is aan verandering onderhevig en kan op elk  moment en zonder enige vorm van aankondiging worden veranderd door de auteur.

Heerlijke Happen is een multi media bedrijf, je kunt me daarom ook op de diverse sociale media vinden. Volg me op FacebookPinterest en Instagram onder @heerlijkehappen. Als je dit recept maakt zou ik het leuk vinden als je me tagged met #heerlijkehappen. Een reactie hieronder in de comments is ook leuk natuurlijk!

Start » Disclaimer Francine Koken & Media