Over Francine en Heerlijke Happen

Geschatte leestijd: 3 minuten

Over Francine

Over Francine: Lekker eten doe ik al zolang ik me kan herinneren. Vroeger toen ik klein was en vroeg: ”mam wat eten we vandaag?”, was het antwoord standaard: “Lekker”!

Over Francine

Met ouders die niet bang zijn om je een slak te laten eten onder het mom “vanavond eten we héle dure champignons”, at ik vanaf jonge leeftijd al heel gevarieerd en ontdekte de smaken van de wereld.
We gingen regelmatig uiteten en de zelfgemaakte recepten waren altijd vers, een zaadje voor de toekomst was geplant.

Het begin

Tijdens mijn eerste jaar op kamers kwam ik niet veel verder dan kippenvleugeltjes en een flinke bak sla…. Maar een mens heeft behoefte aan variatie en zo begon ik geleidelijk met het maken van verschillende kleine receptjes. Toen de complimentjes begonnen binnen te stromen, gaf me dat het vertrouwen echt lekker aan de slag te gaan.

Een bezoekje aan de supermarkt, de vers-markt en in het buitenland de marché zijn voor mij geen straf. Lekker rondstruinen en van alles wat proeven. Maar ook inspiratie opdoen bij de traiteur of tijdens een diner in een leuk restaurant. Dat geeft me inspiratie. Zo krijg ik thuis nieuwe ideeën en dit zijn géén super ingewikkelde en niet te volgen recepten. Het zijn meestal  ideeën voor lekkere gerechtjes die voor iedereen te maken èn bereikbaar zijn.

Heerlijke Happen

Food influencer van het jaar Nederlands horecaprijzen
Food influencer van het jaar Nederlands horecaprijzen

Al een aantal jaren roept men tegen mij: “Jij moet echt iets gaan doen met je eten en je passie voor koken!”.

En dat moment is nu daar in de vorm van dit kookblog. Hier deel ik mijn liefde voor lekker eten met mensen die niet regelmatig bij mij aan tafel zitten. Zo kunnen jullie aan de slag met al mijn recepten en er lekker je eigen twist aan geven. Samen gaan we héérlijk happen.

Wilt u informatie over de zakelijke mogelijkheden op Heerlijke Happen, klik dan hier.

Heerlijke Happen is een multi media bedrijf, je kunt me daarom ook op de diverse sociale media vinden. Volg me op FacebookPinterest en Instagram onder @heerlijkehappen. Als je dit recept maakt zou ik het leuk vinden als je me tagged met #heerlijkehappen. Een reactie hieronder in de comments is ook leuk natuurlijk!

Start » Over Francine en Heerlijke Happen