Over Heerlijke Happen zakelijkOver Heerlijke Happen zakelijk

Heerlijke Happen is ontstaan als een hobby. Deze hobby is inmiddels gegroeid tot een parttime baan. De tijd die in Heerlijke Happen gaat zitten, zal toch een beetje terugverdiend moeten worden. Daarom kan het voorkomen dat er gesponsorde onderdelen op de site voorkomen. Voor de lezer zal het altijd duidelijk zijn wanneer het om gesponsorde onderdelen gaat. Als er voor betaald is, zal het bij het betreffende artikel vermeld worden. In Over Heerlijke Happen zakelijk probeer ik kort toe te lichten wat de mogelijkheden zijn. Als er vragen zijn kunt u natuurlijk altijd contact met mij opnemen.

Advertenties & Sponsoring

Het is mogelijk om op deze blog te adverteren. Dit kan bijvoorbeeld door middel van het sponsoren van een ingrediënt in een recept of via de rubriek Francine bij.  In de rubriek Francine bij, bezoek ik soms gesponsord bedrijven om een product onder de aandacht te brengen dat goed aansluit bij Heerlijke Happen. Ook is het mogelijk om te adverteren op de site. Bij het gesponsorde recept of het gesponsorde artikel wordt altijd duidelijk aangegeven dat het hier om sponsoring gaat.

Bronnen

De recepten worden door Francine zelf gemaakt.  Het zijn zelf samengestelde recepten, waar soms gebruik gemaakt wordt van bronnen. Wanneer er een recept (grotendeels) wordt overgenomen uit een andere bron, zal dit in het recept vermeld worden.

Voor Vragen over sponsoring kunt u hier contact met mij opnemen.