Estimated reading time: 4 minuten
September is eigenlijk altijd een hele drukke maand hier thuis. We hebben enorm veel verjaardagen in september, dus ook veel ( aangepaste ) feestjes. Zoals ik ook al een beetje voorspelde komt na de rustige zomer het werk weer op gang. En in mijn geval betekent dat op uitnodiging uiteten, mooie pakketten opgestuurd krijgen en nieuwe samenwerkingen. Ik vertel je er alles over in deze Heerlijke Happen nieuwsbrief september 2020.
Werk, maar is het wel echt werk te noemen?
Ja dat vraag ik me wel eens af hoor, met een dikke knipoog natuurlijk want de uren die erin gaan zitten zijn niet te tellen. Hoe fijn is het dan als je uitgenodigd wordt om een kaart te komen testen? Ik toog naar Rotterdam en at een heerlijke flat ironsteak bij ” The Iron Lady”. Maar we vierden ook mijn dochters en mijn verjaardag met een bescheiden feest voor familie en vrienden. Vanwege de maatregelen was dat een iets ander feest dan normaal natuurlijk. Overigens niet minder gezellig hoor!
Nieuwe rubriek op woensdag op Instagram
Hoewel het natuurlijk vooral over lekker eten gaat en makkelijke recepten op Heerlijke Happen ga ik een discussie niet uit de weg. Middels mijn “food before it is food” natuurfoto’s wakker ik de discussie aan. Een beetje bewustwording waar je eten vandaan komt, het proces wat erachter zit, of simpelweg gewoon foto’s van voedsel voordat het op je bord ligt. Elke woensdag post ik een mooie foto op mijn Instagram account. Daar hoor ik graag wat jullie denken, en stel ik een vraag die jullie in de reacties kunnen beantwoorden.
De top recepten vermelden we weer in deze Heerlijke Happen nieuwsbrief september 2020 en dat is een mooi resultaat geworden:
- Deze stoofpot met sukade en champignons haalde een astronomisch bereik. Mijn wangen werden er rood van!
- En hoewel een gouden oude, door goede nieuwe foto’s ging dit recept van zoete aardappel salade ineens helemaal in de lift.
- Het gegrilde seafood plateau viel ook in de smaak. Wij thuis zijn hier groot fan van.
Dat was hem alweer de Heerlijke Happen nieuwsbrief september 2020, een zeer feestelijke maand.
Wat kunnen we verwachten voor de volgende maand?
Er komen een aantal events aan. Allemaal aangepast naar de huidige regels zodat we er veilig heen kunnen. Of ze ook allemaal doorgaan valt nog te bezien…. De herfstvakantie valt altijd in oktober dus we hopen stiekem nog een weekje weg te kunnen. Genoeg om naar uit te kijken dus, en ook komen er een hoop mooie recepten aan.
Heerlijke Happen is een multi media bedrijf, je kunt me daarom ook op de diverse sociale media vinden. Volg me op Facebook, Pinterest en Instagram onder @heerlijkehappen. Als je dit recept maakt zou ik het leuk vinden als je me tagged met #heerlijkehappen. Een reactie hieronder in de comments is ook leuk natuurlijk!
Leuk om te lezen deze nieuwsbrieven