Week 19.19 weekvlog Heerlijke Happen

Geschatte leestijd: 4 minuten

Terug van vakantie en hopla vol aan de slag! En komende tijd is het wederom weer meer hollen dan stilstaan. Er komt zo ontzettend veel leuks aan… Jullie kunnen dus genoeg gaan zien de komende weken. Maar eerst nog even het verslag van de week 19.19 weekvlog Heerlijke Happen! Met als hoogtepunt een BBQ in het zonnetje in Brabant.

Week 19.19 weekvlog Heerlijke Happen

De week startte al goed met het event van mede-blogster Jadis van The Lemon Kitchen. Zij kookte heerlijke gerechtjes voor ons met citroen in de hoofdrol. Dat is echt háár ding namelijk. Ze weet overal een frisse toevoeging aan te geven. Tijdens het event heb ik heel veel stories op Instagram gemaakt, die hebben jullie daar allemaal al kunnen zien.

Week 19.19 weekvlog Heerlijke Happen
Bij het event van Le Creuset, Myra, Jadis, ik en Luuk.

Marketing

Op vrijdag was het in de auto “on the road again” naar Hulst. Dat ligt nogal uit de buurt en dus een flinke autorit. Maar wat een prachtig filiaal is dat geworden. Samen met Chantal hebben we een hoop mooie foto’s geschoten die we gaan gebruiken voor de sociale media van de Keuken Kampioen. En natuurlijk hadden we onze wekelijkse bespreking.

Week 19.19 weekvlog Heerlijke Happen
Een heerlijk “zooitje ongeregeld” in de huifkar tijdens de BBQ MeatUp

BBQ, butchers, bier…

Dat klinkt wel heel ruig en dat was het ook wel een klein beetje hoor! Afgelopen zaterdag kwamen we met een gezellige groep bbq’ers bij elkaar in St Oedenrode. Ik had de eer om weer een event te organiseren op de boerderij van boer Leon. Hij stelde zijn land en dieren beschikbaar voor een unieke ervaring. Zo verzamelde ik een leuke club van rond de 15 bbq’ers bij elkaar en kregen zij een fantastische dag op de boerderij.

We kregen een rondleiding, leerden over het boerenleven en genoten van de heerlijke producten. Hoogtepunt was natuurlijk het uitbenen, de mannen mochten zelf aan de slag om hun van te voren gereserveerde stukje vlees zelf te snijden. Dat was nog eens een uitdaging! Over deze dag komt nog een uitgebreide blog waarin ik alles vertel over deze bijzondere belevenis.

Even in de vlog van Butcher Bjorn gesprongen! Nu te zien op zijn website/youtube.

Week 19.19 weekvlog Heerlijke Happen: Wat kwam er zoal online?

Week 19.19 weekvlog Heerlijke Happen
Ik at de zalm met hele lekkere witte asperges!

Verwacht voor week 20.19

Volgende week staat er iets heel leuks op de planning. Ik ga namelijk op persreis naar Zeeland. Samen met een aantal andere bloggers en journalisten ga ik een mooi stukje van deze provincie ontdekken. We gaan onder andere naar Middelburg, Veere en Zierikzee. Ik ben heel benieuwd wat Zeeland allemaal te bieden heeft. Natuurlijk ga ik jullie op de hoogte houden van mijn reis.

Hier komt binnenkort een uitgebreide blog van online waarin ik al mijn ervaringen en tips met jullie deel. Daar heb ik natuurlijk ontzettend veel zin in, ik hoop dat jullie net zo enthousiast zijn als ik. Ik hoop jullie hier dus volgende week zeker weer te zien!

Heerlijke Happen is een multi media bedrijf, je kunt me daarom ook op de diverse sociale media vinden. Volg me op FacebookPinterest en Instagram onder @heerlijkehappen. Als je dit recept maakt zou ik het leuk vinden als je me tagged met #heerlijkehappen. Een reactie hieronder in de comments is ook leuk natuurlijk!

Start » Recepten » Hoofdgerechten » Week 19.19 weekvlog Heerlijke Happen

4 gedachten over “Week 19.19 weekvlog Heerlijke Happen”

  1. Pingback: Week 7.19 weekvlog Heerlijke Happen - Heerlijke Happen

  2. Pingback: Week 17 en 18.19 weekvlog Heerlijke Happen - Heerlijke Happen

  3. Pingback: Week 8.19 weekvlog Heerlijke Happen - Heerlijke Happen

  4. Pingback: Week 20.19 weekvlog Heerlijke Happen - Heerlijke Happen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *