Een makkelijk recept voor crispy crostini’s met romige geitenkaas, gekarameliseerde sjalot en aromatische dukkah. Inclusief alternatieven voor verschillende kaassoorten en tips voor de perfecte bereiding
Beruchte cocktail met vijf sterke dranken (gin, wodka, rum, tequila, triple sec) plus cola en citroensap. Ziet eruit als onschuldige ijsthee maar bevat 22% alcohol – de ultieme party drink
Dol op die Mediterraanse gerechten? Dan wil je deze zeker maken!
Elegante wodka sour met granaatappelsap, verse tijm en romige schuimlaag. Gemaakt met dry shake techniek voor professioneel resultaat. Vegan versie mogelijk met aquafaba.
Sappig lamsvlees gekruid met Ethiopische berbere kruiden, geserveerd op warme naan met romige tzatziki van geitenkaas en kwark.
Sappige gepaneerde kippendij gesmoord in een romige botersaus met jalapeño, knoflook en Mediterraanse olijven. Een pittig hoofdgerecht dat in 35 minuten op tafel staat.