• Vegetarisch
  • Recepten
    • Persillade recepten
    • De basis
    • Voorgerechten
    • Soep
    • Hoofdgerechten
    • bijgerechten
    • Nagerechten
    • Ontbijtjes
    • Lunchgerechten
    • Hapjes
    • Drankjes
      • Mocktail
    • Koek en taart
    • Kerst
  • Blog
    • Gast foodies
    • Nieuwsbrief
    • Mijn week
    • product reviews
    • restaurant review
    • Het favoriete recept van
    • Francine bij
  • Over Francine
    • Over Francine en Heerlijke Happen
    • Over Heerlijke Happen zakelijk
    • Contact met Francine Hoe doe je dat?
    • Disclaimer Francine Koken & Media
    • Privacybeleid
  • Mijn bewaarde recepten
Naar de inhoud springen

Heerlijke Happen

Lekkere recepten, makkelijk te maken

  • Vegetarisch
  • Recepten
    • Persillade recepten
    • De basis
    • Voorgerechten
    • Soep
    • Hoofdgerechten
    • bijgerechten
    • Nagerechten
    • Ontbijtjes
    • Lunchgerechten
    • Hapjes
    • Drankjes
      • Mocktail
    • Koek en taart
    • Kerst
  • Blog
    • Gast foodies
    • Nieuwsbrief
    • Mijn week
    • product reviews
    • restaurant review
    • Het favoriete recept van
    • Francine bij
  • Over Francine
    • Over Francine en Heerlijke Happen
    • Over Heerlijke Happen zakelijk
    • Contact met Francine Hoe doe je dat?
    • Disclaimer Francine Koken & Media
    • Privacybeleid
  • Mijn bewaarde recepten
Irish Maid Whiskey cocktail

Irish Maid Whiskey Cocktail: Klassieke Cocktail met Komkommer en St. Germain

door Francine op 25/08/2025 in Drankjes

Deze Irish Maid whiskey cocktail combineert de warme, honingtonen van Ierse whiskey met de verfrissende elementen van verse komkommer en florale vlierbloesem likeur. Oorspronkelijk gecreëerd in de beroemde Dead Rabbit bar in New York, is dit drankje een perfecte balans tussen de robuuste karakter van whiskey en de delicate botanische smaken. Ideaal voor liefhebbers van verfijnde cocktails die een alternatief zoeken voor zwaardere whiskey drinks.

Klassieke Cuba libre cocktail

Cuba Libre Cocktail Recept – Klassieke Rum Cola Limoen Mix

door Francine op 18/08/2025 in Drankjes

Historische cocktail uit 1898 met Cubaanse rum, cola en vers limoensap. Geboren tijdens de Spaans-Amerikaanse oorlog toen soldaten ‘Por Cuba Libre!’ riepen. Een verfrissende klassieker die de essentie van vrijheid en feest viert.

Roze bietjes geitenkaas ravioli

Roze Bietjes Geitenkaas Ravioli – Zelfgemaakte Pasta met Natuurlijke Kleur

door Francine op 03/10/2025 in bijgerechten, Hoofdgerechten, Vegetarisch, Voorgerechten

Handgemaakte ravioli met natuurlijk rode biet gekleurde pastadeeg, gevuld met romige geitenkaas en courgette. Geserveerd met gekruide olijfolie en verse kruiden – een elegant gerecht voor speciale gelegenheden.

Franse zwarte olijven fougasse

Franse Zwarte Olijven Fougasse Recept – Knapperig Brood voor de Borrel

door Francine op 13/08/2025 in bijgerechten, Hapjes, Vegetarisch

Voeg een samenvattingsbox toe bovenaan: “Dit recept in het kort: Traditioneel Frans platbrood met zwarte olijven en rozemarijn. Bereidingstijd 1u40, geschikt voor beginners. Serveer bij borrel of als bijgerecht

French 75 champagne cocktail

French 75 Champagne Cocktail Recept – Klassieke Parijse Cocktail

door Francine op 11/08/2025 in Drankjes

Klassieke champagne cocktail met gin, verse citroen en suikersiroop, afgetopt met champagne. Vernoemd naar het Franse 75mm veldgeschut vanwege z’n krachtige effect – een elegante cocktail met rijke geschiedenis.

Gegrilde dorade van de bbq

Gegrilde Dorade van de BBQ – Complete Gids met Fileer Tips

door Francine op 03/10/2025 in Hoofdgerechten

Gegrilde dorade met knapperige huid en mals vlees, gevuld met verse tijm, peterselie en citroen. Complete BBQ-gids inclusief fileer instructies

Berichten paginering

Pagina 1 … Pagina 53 Pagina 54 Pagina 55 … Pagina 246

Categorieën

Privacy & Cookies: This site uses cookies. By continuing to use this website, you agree to their use.
To find out more, including how to control cookies, see here: Cookiebeleid
Auteursrecht © 2025 Heerlijke Happen. Alle rechten voorbehouden.
Fooding thema door FRT