Geschatte leestijd: 4 minuten
Wat een heerlijke week was het weer! We begonnen in Zeeland, inmiddels mijn tweede thuis zo vaak ben ik daar de laatste tijd. Vervolgens naar Tilburg om een leuke workshop en tof event bij te wonen. En als klapper van de week een foodbloggers event in eigen dorp! Jawel mijn eigen dorpje stond even helemaal in de spotlight deze week! Lees en kijk mee in de week 21.19 weekvlog Heerlijke Happen
Week 21.19 weekvlog Heerlijke Happen
Op een uitnodiging om een stukje op een boot te varen en het hangcultuurmossel seizoen te openen zeg ik geen nee! Zeker niet als het gerecht wat we aan boord gingen eten door een drie sterrenchef bereid zou gaan worden. We hadden fantastisch weer en de sfeer zat er goed in! Eens te meer blijkt maar hoe mooi en fantastisch producten uit Nederland zijn.
Gek genoeg gaan bijna al deze mosselen naar onze zuiderburen die er dus ook hele lekkere gerechtjes mee weten te maken. Chef Gert de Mangeleer maakte een énorme pan met deze mosselen klaar en dat was echt genieten!
Influencer…?
Op donderdag reed ik naar Tilburg naar het Princess influencers event. Eerlijk gezegd gebruik ik zelf nooit dat woord. Er hangt toch een beetje een negatieve klank aan. Natuurlijk maken wij reclame voor bedrijven, maar ik kies zelf altijd wat bij mij past en waar ik enthousiast over ben. Niet zozeer met idee om jullie nu eens flink te gaan ” influencen”.
We kregen daar dus ook een hele leuke workshop van Tess Milne over het gebruik van sociale media en wat je daarmee allemaal kunt doen. Erg leerzaam allemaal, en ja waarschijnlijk ga ik met dit bedrijf een betaalde samenwerking aan. Ik vind dat ze erg leuke producten verkopen.
Week 21.19 Heerlijke Happen: Geitjes geitjes geitjes….
Vrijdag was het zover! het geitjes event hier in Andel bij Lekker Gemekker. Wat een ontzettend leuke dag hadden wij zeg. Nu kan ik hier al alles gaan verklappen, maar jullie raden het al…. er komt een uitgebreide blog over met heel veel leuke foto’s en genoeg informatie over dit bedrijf en onze leuke middag.
Wat kwam er online deze week?
Mijn reisverslag over Tholen
Deze heerlijke zalm
Verwacht voor week 22.19
Aankomende week een week thuis achter de PC, veel doen betekent ook veel schrijfwerk! Maar in het weekend een leuk bezoekje aan een Keuken Kampioen winkel, daar staat een leuke chef zijn kunstje te doen… Ik zeg tot volgende week, liefs Francine
Heerlijke Happen is een multi media bedrijf, je kunt me daarom ook op de diverse sociale media vinden. Volg me op Facebook, Pinterest en Instagram onder @heerlijkehappen. Als je dit recept maakt zou ik het leuk vinden als je me tagged met #heerlijkehappen. Een reactie hieronder in de comments is ook leuk natuurlijk!