• Vegetarisch
  • Recepten
    • Persillade recepten
    • De basis
    • Voorgerechten
    • Soep
    • Hoofdgerechten
    • bijgerechten
    • Nagerechten
    • Ontbijtjes
    • Lunchgerechten
    • Hapjes
    • Drankjes
      • Mocktail
    • Koek en taart
    • Kerst
  • Blog
    • Gast foodies
    • Nieuwsbrief
    • product reviews
    • restaurant review
    • Het favoriete recept van
    • Francine bij
  • Over Francine
    • Over Francine en Heerlijke Happen
    • Over Heerlijke Happen zakelijk
    • Contact met Francine Hoe doe je dat?
    • Disclaimer Francine Koken & Media
    • Privacybeleid
  • Mijn bewaarde recepten
Naar de inhoud springen

Heerlijke Happen

Lekkere recepten, makkelijk te maken

  • Vegetarisch
  • Recepten
    • Persillade recepten
    • De basis
    • Voorgerechten
    • Soep
    • Hoofdgerechten
    • bijgerechten
    • Nagerechten
    • Ontbijtjes
    • Lunchgerechten
    • Hapjes
    • Drankjes
      • Mocktail
    • Koek en taart
    • Kerst
  • Blog
    • Gast foodies
    • Nieuwsbrief
    • product reviews
    • restaurant review
    • Het favoriete recept van
    • Francine bij
  • Over Francine
    • Over Francine en Heerlijke Happen
    • Over Heerlijke Happen zakelijk
    • Contact met Francine Hoe doe je dat?
    • Disclaimer Francine Koken & Media
    • Privacybeleid
  • Mijn bewaarde recepten
Ricotta plaatcake met vruchtjes

Ricotta Plaatcake met Frambozen & Blauwe Bessen

door Francine op 24/09/2025 in Koek en taart, Vegetarisch

Een makkelijke, luchtige ricotta plaatcake vol met frambozen en blauwe bessen. Deze cake kan niet mislukken en is binnen 40 minuten klaar voor elke gelegenheid.

Ricotta Lasagne Rolletjes met Courgette & Persillade

door Francine op 17/09/2025 in Hoofdgerechten, Vegetarisch

Gevulde lasagnevellen met courgette, zongedroogde tomaat, champignon-ricotta mengsel en knapperige persillade. Een snelle ovenschotel in 25 min

Stoofpeertjes in Likeur met Steranijs & Kaneel

door Francine op 24/09/2025 in bijgerechten, Nagerechten, Vegetarisch

Elegante stoofpeertjes gestoofd in Liquorccini met steranijs, kaneel en jeneverbessen, afgewerkt met een rijke siroop. Een klassiek herfstdessert in 1 uur en 25 minuten.

Toast met Aubergine Mosterdspread & Bleu d’Auvergne

door Francine op 23/09/2025 in Hoofdgerechten, Vegetarisch

Smeuïge aubergine-mosterdspread met honing-rozemarijn Maille mosterd op dikgesneden brood, belegd met blauwe kaas, zoete druiven en krokante pijnboompitten. Makkelijk en feestelijk in 15 minuten

Bonenstoof met Karbonade uit de Römertopf – Slow Cooking

door Francine op 17/09/2025 in Hoofdgerechten

Een hartverwarmende bonenstoof waarin karbonade 2,5 uur slow cookt met spek, ui, tijm en bonenmix tot het vlees botermals is. Perfect comfortfood voor herfst en winter.

Griekse pantzaria salade

Griekse Pantzaria Salade met Bieten, Feta en Walnoten

door Francine op 17/09/2025 in bijgerechten, Vegetarisch

Een traditionele Griekse bietensalade met verse munt, scherpe knoflook, feta en walnoten in een eenvoudige olijfolie-azijn dressing. Perfect mediterraans bijgerecht

Berichten paginering

Pagina 1 … Pagina 178 Pagina 179 Pagina 180 … Pagina 236

Categorieën

Privacy & cookies: deze site gebruikt cookies. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik hiervan.

Wil je meer weten, ook over hoe je cookies kunt beheren, kijk dan hier: Cookiebeleid
Auteursrecht © 2025 Heerlijke Happen. Alle rechten voorbehouden.
Fooding thema door FRT