Een authentieke Franse hartig-zoete taart uit Nice met snijbiet, gestoomde appels, in rum geweekte rozijnen en pijnboompitten in zelfgemaakt deeg. Uniek en verrassend lekker.
Bij Be Lojaal haalt Leo onbespoten groenten rechtstreeks van de tuin. Leer over zijn biologische kweekmethode, seizoensteelt, lokale verkoop en educatieve initiatieven
Een visueel prachtige salade met gevulde paprika’s van champignons en geitenkaas, geserveerd op verse rucola en veldsla met kleurrijke eetbare bloemen als garnering.
Sappige halloumi, courgette, champignons en ananas op spies, geserveerd met romige zelfgemaakte zoet-zure saus. Perfect als vegetarisch BBQ-gerecht of hapje.
Een kleurrijke bonenschotel met verschillende bonensoorten, pittige chorizo en zoete geroosterde tomaten. Perfect als complete maaltijd met basmati rijst en peterselie.
Gemarineerde bieflap in oestersaus met spinazie, paddestoelen en kiemen. Een snelle Aziatische bowl die perfect werkt voor lunch of diner, met of zonder rijst.