Een Franse herfsttwist op klassieke ratatouille met geroosterde spaghettipompoen, geserveerd in de pompoenschil met Provençaalse groenten en krokante spekjes.
Een hartverwarmende ovenschotel met rode kool, gehakt, appeltjes en rozijnen, afgedekt met romige zoete aardappelpuree en een krokant korstje. Perfect herfstcomfort.
Elegant tricolore amuse in glaasjes met verse basilicumpesto, romige hüttenkäse en tomatenmix. De perfecte Italiaanse vlaggetjes voor feestelijke gelegenheden.
Een authentieke Franse hartig-zoete taart uit Nice met snijbiet, gestoomde appels, in rum geweekte rozijnen en pijnboompitten in zelfgemaakt deeg. Uniek en verrassend lekker.
Bij Be Lojaal haalt Leo onbespoten groenten rechtstreeks van de tuin. Leer over zijn biologische kweekmethode, seizoensteelt, lokale verkoop en educatieve initiatieven
Een visueel prachtige salade met gevulde paprika’s van champignons en geitenkaas, geserveerd op verse rucola en veldsla met kleurrijke eetbare bloemen als garnering.