Historische cocktail uit 1898 met Cubaanse rum, cola en vers limoensap. Geboren tijdens de Spaans-Amerikaanse oorlog toen soldaten ‘Por Cuba Libre!’ riepen. Een verfrissende klassieker die de essentie van vrijheid en feest viert.
Handgemaakte ravioli met natuurlijk rode biet gekleurde pastadeeg, gevuld met romige geitenkaas en courgette. Geserveerd met gekruide olijfolie en verse kruiden – een elegant gerecht voor speciale gelegenheden.
Voeg een samenvattingsbox toe bovenaan: “Dit recept in het kort: Traditioneel Frans platbrood met zwarte olijven en rozemarijn. Bereidingstijd 1u40, geschikt voor beginners. Serveer bij borrel of als bijgerecht
Klassieke champagne cocktail met gin, verse citroen en suikersiroop, afgetopt met champagne. Vernoemd naar het Franse 75mm veldgeschut vanwege z’n krachtige effect – een elegante cocktail met rijke geschiedenis.
Gegrilde dorade met knapperige huid en mals vlees, gevuld met verse tijm, peterselie en citroen. Complete BBQ-gids inclusief fileer instructies
Authentieke Franse bouillabaisse vol kreeft, mosselen, coquilles en kokkels in een aromatische saffraanbouillon. Een luxe eenpansgerecht dat de smaak van Marseille naar je keuken brengt.