Cynthia van Stenus van deindomama

Geschatte leestijd: 2 minuten

Hoi hoi, ik ben Cynthia van Stenus een trotse moeder van drie volwassen meiden.

Geboren in Indonesië en opgevoed met Indische normen en waarden waarbij FOOD een hele grote rol speelt! Vanuit mijn jeugd kan ik mij tafels vol eten, snoeperijen en hapjes herinneren … elke dag een feestdag, maar ook bij overlijden. Ook dit werd gevierd met familie en heerlijk en véél lekker eten.

Cynthia van Stenus
De Indische keuken kent best wat spice!

Niet vreemd dus dat mijn dagen gevuld zijn met gedachtes aan eten, ik sta ermee op (welk gerecht of koek zal ik vandaag eens uitproberen?) en ga ermee naar bed ( … als ik de volgende keer het gerecht nou zus of zo doe …). Het idee om een receptenblog over Indisch eten te beginnen, was een logische volgende stap. Enne … de naam? Mijn oudste dochter noemde mij een “Indomama“, wat ik feitelijk ook ben, dus werd het uiteindelijk ook de naam van mijn blog. Duidelijk en makkelijk te onthouden!

Cynthia van Stenus van deindomama

Ik heb als gast foodie voor Heerlijke Happen een aantal eenvoudig te bereiden recepten voor jullie uitgekozen. Waarbij ik jullie zo veel mogelijk uitleg over de achtergrond en historie van deze gerechten ga geven. Immers, de Indische keuken kent een aantal klassiekers. En hoe leuk is het dan om deze met jullie te delen en op een Indomama-reisje te gaan! Tot gauw …

Heerlijke Happen is een multi media bedrijf, je kunt me daarom ook op de diverse sociale media vinden. Volg me op FacebookPinterest en Instagram onder @heerlijkehappen. Als je dit recept maakt zou ik het leuk vinden als je me tagged met #heerlijkehappen. Een reactie hieronder in de comments is ook leuk natuurlijk!

Start » Cynthia van Stenus van deindomama