Mariëla Aldana van de Haar van Proef Peru

Geschatte leestijd: 2 minuten

Ik ben Mariëla Aldana van de Haar van ProefPeru, geboren in Pasco (berggebied van Peru) en opgegroeid aan de Noord kust van Peru. Daar komt mijn familie vandaan. Maar ook heb ik in Lima- stad gewoond. Ook hier heb ik een groot deel van mijn leven doorgebracht.

Mariëla Aldana van de Haar

Jaren geleden ben ik verhuisd naar Nederland, maar mijn liefde voor Peru, mijn vaderland is nog altijd springlevend. Mijn familie achterlaten was, en is nog steeds heel moeilijk. Maar koken heeft mij geholpen om verder te gaan met mijn leven. Het verzacht het gemis een beetje.

Natuurlijk heb ik een grote liefde voor onze keuken. En als ambassadeur voor de Peruaanse keuken wil ik Nederland kennis laten maken met de veelzijdige smaken en heerlijke gerechten. En zo is ook mijn blog ProefPeru ontstaan. Naast mijn blog en mijn Instagram pagina geef ik bijvoorbeeld ook workshops. Maar ook geef ik advies aan de horeca en ontwikkel ik recepten.

Laat je inspireren door de Peruaanse smaken! Zo heb ik ook een heerlijke smaakvolle peper pasta ontwikkeld die je gerechten een ware Peruaanse smaak geeft. Zorgvuldig bereid met pure ingrediënten en zonder toevoegingen. Met deze medium hete smaakpunch met een fruitig aroma, maak je heerlijke gerechten. Perfect bij aardappelen, stoofschotels of in sauzen en dressings.

Wil je hier meer over weten neem dan een kijkje op de blog van Mariëla.

Disfrutalo!

Blogs van Mariëla Aldana van de Haar:

Heerlijke Happen is een multi media bedrijf, je kunt me daarom ook op de diverse sociale media vinden. Volg me op FacebookPinterest en Instagram onder @heerlijkehappen. Als je dit recept maakt zou ik het leuk vinden als je me tagged met #heerlijkehappen. Een reactie hieronder in de comments is ook leuk natuurlijk!

Start » Mariëla Aldana van de Haar van Proef Peru