Heerlijke Happen Nieuwsbrief juni 2021

Heerlijke Happen Nieuwsbrief juni 2021

Geschatte leestijd: 4 minuten

Wat een rare zomer hebben tot dusver! Het weer gaat alle kanten op, kun je de ene dag lekker bbq’en in de tuin, de volgende dag hagelt het. Gelukkig zijn alle maatregelen weer opgeheven afgelopen maand en ging de wereld weer een klein beetje open. De events komen weer op gang, we kunnen naar het restaurant en er komen volop mooie samenwerkingen aan. Ook jullie als volgers hebben niks te klagen met allerlei mooie winacties. Vandaag maken we een winnaar bekend in deze Heerlijke Happen Nieuwsbrief juni 2021.

Tromgeroffel graag……..and the winner is…..

Wat een toffe actie had ik afgelopen maand op Heerlijke Happen! Ik mocht een Campingaz party BBQ 600 weggeven. Natuurlijk gaf ik jullie gelijk al een lekker recept erbij voor hele fijne kippendij spiesjes. Er gaat iemand heel gelukkig zijn met dit fantastische apparaat en een heerlijke BBQ-zomer tegemoet.

Marjolein Heijnen jij wint de Campingaz Party grill 600

Om je prijs te ontvangen kun je een mailtje sturen naar francine@heerlijkehappen.nl en dan neem ik contact met je op.

Heerlijke Happen Nieuwsbrief juni 2021

Heerlijke Happen gaat er weer op uit

Gelukkig mogen en kunnen wel weer erop uit! Ik werd uitgenodigd voor diverse leuke events en kon heel wat fijne plekjes voor jullie testen. Zo bezocht ik boetiek hotel Flora Batava in Nieuwersluis. Dat hotel ligt naast de Vecht met een prachtige tuin en fijn restaurant. Een beetje verborgen in het groene hart van Nederland. Zo was er ook het Tomato Times Challenge event in de tomatenkassen in het Westland. Hiervoor maakte ik een hele lekkere ontbijt cruffin met tomaat. Ook werd Zeeland aangedaan voor een prachtige Fruit de Mer lunch op het punt van Zeeland in Kamperland. Ik kan het iedereen aanraden eens naar deze prachtige provincie af te reizen en te genieten van al deze Hollandse schatten uit de zee.

Onze Zuider buren nodigden mij uit om de echte Peruaanse keuken te ontdekken bij Mama Sara in de tuin. Zij heeft deze hele zomer een pop-up restaurant in haar tuin, net over de grens met België. Ze laat je ceviche, pico sour en heel veel andere fijne hapjes uit de Peruaanse keuken proeven. En last but not least was ik meerdere keren in Amsterdam voor ao een fijne wandeling langs de lekkerste Italiaanse restaurantjes. Uitgenodigd door de Kamer van Koophandel van Italië kregen we een fijne proeverij. Juli heeft ook nog wat fijne verrassingen in petto dus volg ook vooral de stories op Instagram. Daar neem ik jullie dadelijks mee achter de schermen.

Heerlijke Happen Nieuwsbrief juni 2021

Wat werd er allemaal gekookt in juni?

Nou genoeg kan ik je zeggen en jullie gingen er ook lekker mee aan de slag. Hier weer een paar toppers van de afgelopen maand die we eventjes uitlichten. Natuurlijk ben ik erg benieuwd naar jullie creaties van mijn recepten dus laat vooral berichtjes achter, stuur me foto’s op Instagram of Facebook en ik zal ze re-posten!

De aubergine rolletjes waren een regelrechte hit! Dat snap ik ook wel hoor dit is echt een heel fijn gerechtje.

Ook de courgette rol sloeg in als een bom, wat een lieve en leuke reacties kreeg ik hierop.

Maar ook de empanadas vonden jullie een heerlijk hapje en werden al volop gemaakt.

Heerlijke Happen Nieuwsbrief juni 2021

Vooruitblik op juli

De laatste weekjes van school, voor mijn dochter het einde van haar basisschool carrière… Zij heeft bijna vakantie. Ikzelf moet daar nog even op wachten. Maar we gaan zeker weg hoor, ons geliefde Frankrijk staat op de planning. Er komen ook een paar hele leuke samenwerkingen aan waarvoor ik fijne recepten mag gaan ontwikkelen. En dit beroep kennende zal er ook nog een hoop last-minute gaan gebeuren… genoeg om naar uit te kijken dus!

Heerlijke Happen is een multi media bedrijf, je kunt me daarom ook op de diverse sociale media vinden. Volg me op FacebookPinterest en Instagram onder @heerlijkehappen. Als je dit recept maakt zou ik het leuk vinden als je me tagged met #heerlijkehappen. Een reactie hieronder in de comments is ook leuk natuurlijk!

Start » Nieuwsbrief » Heerlijke Happen Nieuwsbrief juni 2021

3 gedachten over “Heerlijke Happen Nieuwsbrief juni 2021”

  1. Pingback: Kippendij spiesjes van de party BBQ - Heerlijke Happen

  2. Pingback: Heerlijke Happen Nieuwsbrief mei 2021 - Heerlijke Happen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *