https://heerlijkehappen.nl/mexicaanse-zoete-aardappelstamp/

Heerlijke Happen nieuwsbrief juli 2020

Geschatte leestijd: 4 minuten

De maanden vliegen aan ons voorbij vind je ook niet? Door het dagelijks werken aan een blog merk ik pas hoé snel de tijd voorbij gaat. Soms zoek je eens een foto van een recept en dan blijkt het ineens een jaar oud te zijn. Het hebben van een foodblog is als het ware het hebben van een tijdscapsule. Hij neemt je mee naar lekkere recepten, mooie momenten, en onvergetelijke gezellige events, en avondjes genieten met vrienden. In deze Heerlijke Happen nieuwsbrief juli 2020 neem ik jullie even mee in de maand juli.

Events in de maand juli

De maanden hiervoor stonden events op een heel laag pitje door alle toestanden rondom corona. We konden natuurlijk niet bij elkaar komen en nog steeds blijft het spannend. Laait het weer op? Kunnen we wel risico’s nemen? Ik mocht daarom bij een heel mooi initiatief een hapje komen eten. Dat was bij het grootste anderhalve meter restaurant in de Gashouder in Amsterdam. Netjes op 1,5 meter aten we een fijne lunch bereid door sterrenchefs.

Heerlijke Happen nieuwsbrief juli 2020
Altijd leuk met Luuk op stap! Zelfs als het regent…

Mosselen proeven

Maar ook helemaal in de buitenlucht wat super veilig was, en een flinke plens regen toen we erheen reden gingen Luuk en ik naar de opening van het seizoen van de bodemcultuurmosselen. Elk jaar weer een feestje, en een fantastische samenwerking om jullie te inspireren om meer mosselen te eten. Natuurlijk schreef ik daar een leuk verslag over en dat lees je hier.

De stengeltjes zijn bamboe uit blik, geeft extra smaak aan de mosselen.

Vakantie, vakantie, vakantie!

En toen was het zover! Een jaar naar uit gekeken en met samengeknepen billen afgewacht of het “code groen” werd en de grenzen open zouden gaan. De auto volgepakt gingen we op naar ons geliefde Zuid Frankrijk. De eerste week verbleven we in het noordelijke gedeelte van de Provence. Lekker eten, genieten van lavendelvelden, wijntjes inkopen, chillen in een privé zwembad. We hebben er van genoten.

Leucate, La Franqui aan de de zee

De twee weken die daarop volgden brachten we door aan de kust. Een heel stuk koeler door een fijne zeebries, relaxte avonden op ons terras, en uren plezier met vliegeren op het strand. Hier heb ik het bloggen, recepten maken even helemaal losgelaten. Ook door het ontbreken van goede wifi… hierdoor is werken maar heel beperkt mogelijk geweest. Het uitwerken van deze recepten gebeurt dus lekker in augustus vanuit mijn eigen kantoor!

Heerlijke Happen nieuwsbrief juli 2020
Een hoogtepunt was zeker de rit langs het strand met de paarden.

De toprecepten van de maand juli:

Provencaals gegrilde Toulouse worst
Bereid op een grillplaat, een plancha, een fantastische Toulouse worst.

En dat was hem voor de Heerlijke Happen nieuwsbrief juli 2020, al met al een mooie maand!

Wat kunnen we verwachten voor volgende maand?

Mijn verjaardagsmaand, en dit jaar is het een “big one” … En als verrassing mag ik deze ook nog eens in Wenen gaan vieren! Daar gaan jullie dus nog genoeg van zien voorbijkomen. De vakantie recepten ga ik uitwerken, met het warme weer hier in Nederland komt dat goed uit dus!

Heerlijke Happen is een multi media bedrijf, je kunt me daarom ook op de diverse sociale media vinden. Volg me op FacebookPinterest en Instagram onder @heerlijkehappen. Als je dit recept maakt zou ik het leuk vinden als je me tagged met #heerlijkehappen. Een reactie hieronder in de comments is ook leuk natuurlijk!

Start » Nieuwsbrief » Heerlijke Happen nieuwsbrief juli 2020

2 gedachten over “Heerlijke Happen nieuwsbrief juli 2020”

  1. Pingback: Frikandelbroodje - Heerlijke Happen

  2. Pingback: Nieuwsbrief Heerlijke Happen augustus 2021 - Heerlijke Happen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *