Heerlijke Happen Nieuwsbrief juli 2021

Heerlijke Happen Nieuwsbrief juli 2021

Geschatte leestijd: 3 minuten

Hallo welverdiende vakantie! Jazeker Heerlijke Happen vertrekt naar Frankrijk voor een paar heerlijke weken Mediterraanse zon. Meer dan verdiend want jeetje wat is het druk geweest de afgelopen maand. Het leek wel of iedereen nog snel even voor de vakantie wat gedaan wilde hebben. Super tof natuurlijk maar het was flink gas geven om alles af te krijgen. We blikken nog even terug op de maand juli in deze Heerlijke Happen Nieuwsbrief juli 2021.

Het einde van de basisschool

Dat heeft in principe niet zo heel veel te doen met mijn blog, maar hier thuis was er des te meer stress. Een musical, allerlei dingen om af te ronden op school. Lunchen op school, hapjes die nog even door mij moesten gemaakt en gebracht worden. En dan de schooldeuren achter je dicht trekken. Op naar een hele nieuwe fase en we zijn er (bijna) klaar voor! Eerst dus nog even lekker op vakantie.

Heerlijke Happen Nieuwsbrief juli 2021
Dagje Yerseke is altijd leuk!

Op naar Zeeland

Er staat standaard een plekje in mijn agenda gereserveerd voor de opening van het mosselseizoen! Elk jaar weer een feestje om hierbij aanwezig te zijn. Hiervoor ga ik elk jaar naar Yerseke en stappen we op de boot. De Zeeuwse wateren op om het eerste mandje mosselen uit de zee te vissen. Deze provincie heeft zoveel te bieden, maar de mosselen hebben wat mij betreft de hoofdrol. Zo lekker, en dit jaar heb ik weer een prachtige samenwerking met het Mosselbureau om jullie te inspireren met lekkere mosselrecepten.

Ook was ik te gast in Brabant bij Smaakt voor een heerlijke vegan lunch. We kregen fijne cocktails en heerlijke gerechtjes.Wij eten thuis regelmatig vegetarisch en zo nu en dan experimenteer ik met vegan.

Heerlijke Happen Nieuwsbrief juli 2021

Wat werd er allemaal gekookt in juli?

Deze tagliatelle scampi met avocadosaus was een regelrechte hit.

Ook de kokos-garnalen scoorden goed.

En jullie nieuwsgierigheid naar het bokkenvlees in de tajine vond ik erg leuk!

Vooruitblik op augustus

Vakantieeeeeeeee! Dit jaar gaat Luuk van Luukskitchen met ons mee. Dat wordt dus lachen, gieren, brullen en lekker veel koken in Frankrijk. We hebben er intens veel zin in. Ook ben ik jarig in augustus dus dat zal nog wel gevierd gaan worden. Ik wens jullie dus een hele fijne vakantie en volg vooral de stories op Instagram voor alle vakantieavonturen.

Heerlijke Happen is een multi media bedrijf, je kunt me daarom ook op de diverse sociale media vinden. Volg me op FacebookPinterest en Instagram onder @heerlijkehappen. Als je dit recept maakt zou ik het leuk vinden als je me tagged met #heerlijkehappen. Een reactie hieronder in de comments is ook leuk natuurlijk!

Start » Nieuwsbrief » Heerlijke Happen Nieuwsbrief juli 2021

1 gedachte over “Heerlijke Happen Nieuwsbrief juli 2021”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *