Heerlijke Happen Nieuwsbrief april 2021

Heerlijke Happen Nieuwsbrief april 2021

Met potlood moeten we het maar opschrijven want je weet het maar nooit… de lockdown is opgeheven! Athans deels, want er zijn nog wel wat beperkingen. Maar de terrassen weer open, geen avondklok, gewoon weer naar de winkels kunnen, vrijheid. Want beperkend vond ik het allemaal wel de laatste tijd. Nu hopen dat we deze verworven vrijheden kunnen behouden en niet weer verrast worden met een persconferentie. De maand april vloog weer voorbij, je leest er alles over in deze Heerlijke Happen Nieuwsbrief april 2021.

Paas feest

Dit jaar wederom geen gezelligheid buiten de deur. Normaal gaan wij met de familie gezellig brunchen en genieten we van heerlijke happen buiten de deur. Dit jaar dan toch maar thuis het beste er van gemaakt. Maar het was niet echt een straf hoor, want er kwam zat lekkers op tafel. Zo kon ik het assortiment met Paas recepten weer een beetje uitbreiden.

Nieuwe samenwerking met Campingaz

Jullie hebben hem in mijn stories al voorbij zien komen: ik heb een fantastische buitenkeuken geleverd gekregen. Het eerste recept komt aanstaande woensdag 5 mei online. Een hele fijne paëlla. Dus houd zeker mijn site in de gaten. Vorig jaar tijdens onze vakantie in Frankrijk heb ik volop kunnen oefenen want daar stond ook een gas bbq. De komende maanden ga ik dus aan de slag om jullie te voorzien van fijne bbq gerechten. En dan kiezen we niet alleen voor vlees, maar ook zeker de vegetarische keuken laten we voorbij komen. Ik mag mezelf dus trotse Campingaz ambassadeur noemen. En voor jullie komt er ook wat leuks aan…. maar dat kan ik nog niet verklappen, houd de nieuwsbrief dus goed in de gaten!

Heerlijke Happen Nieuwsbrief april 2021

Wat werd er allemaal gekookt in april?

Er kwamen weer een heleboel fijne recepten online, deze deden het ook heel goed bij jullie. We zitten middenin het aspergeseizoen dus die doen het sowieso heel goed. Maar ook de makkelijke en fijne gerechten blijven favoriet. Niet teveel ingrediënten, wel volop smaak, de basics dus:

Vooruitblik op mei

We hebben vakantie, maar gaan dit jaar nergens heen. Dus wederom weer een hoop thuis-kokkerellen. Natuurlijk gaan we aan de slag met de bbq, maar ook heb ik volop werk voor achter de schermen. Druk met recepten koken en fotograferen voor Lobke van de Kickstart Kitchen. Daar later meer over. Ook de cursus fotografie en mezelf daarin uitdagen en blijven verbeteren is een vast puntje in de agenda.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *