Heerlijke Happen Nieuwsbrief april 2021

Heerlijke Happen Nieuwsbrief april 2021

Geschatte leestijd: 4 minuten

Met potlood moeten we het maar opschrijven want je weet het maar nooit… de lockdown is opgeheven! Athans deels, want er zijn nog wel wat beperkingen. Maar de terrassen weer open, geen avondklok, gewoon weer naar de winkels kunnen, vrijheid. Want beperkend vond ik het allemaal wel de laatste tijd. Nu hopen dat we deze verworven vrijheden kunnen behouden en niet weer verrast worden met een persconferentie. De maand april vloog weer voorbij, je leest er alles over in deze Heerlijke Happen Nieuwsbrief april 2021.

Paas feest

Dit jaar wederom geen gezelligheid buiten de deur. Normaal gaan wij met de familie gezellig brunchen en genieten we van heerlijke happen buiten de deur. Dit jaar dan toch maar thuis het beste er van gemaakt. Maar het was niet echt een straf hoor, want er kwam zat lekkers op tafel. Zo kon ik het assortiment met Paas recepten weer een beetje uitbreiden.

Nieuwe samenwerking met Campingaz

Jullie hebben hem in mijn stories al voorbij zien komen: ik heb een fantastische buitenkeuken geleverd gekregen. Het eerste recept komt aanstaande woensdag 5 mei online. Een hele fijne paëlla. Dus houd zeker mijn site in de gaten. Vorig jaar tijdens onze vakantie in Frankrijk heb ik volop kunnen oefenen want daar stond ook een gas bbq. De komende maanden ga ik dus aan de slag om jullie te voorzien van fijne bbq gerechten. En dan kiezen we niet alleen voor vlees, maar ook zeker de vegetarische keuken laten we voorbij komen. Ik mag mezelf dus trotse Campingaz ambassadeur noemen. En voor jullie komt er ook wat leuks aan…. maar dat kan ik nog niet verklappen, houd de nieuwsbrief dus goed in de gaten!

Heerlijke Happen Nieuwsbrief april 2021

Wat werd er allemaal gekookt in april?

Er kwamen weer een heleboel fijne recepten online, deze deden het ook heel goed bij jullie. We zitten middenin het aspergeseizoen dus die doen het sowieso heel goed. Maar ook de makkelijke en fijne gerechten blijven favoriet. Niet teveel ingrediënten, wel volop smaak, de basics dus:

Vooruitblik op mei

Het is vakantietijd, maar we blijven dit jaar lekker thuis. Dat betekent dat ik weer veel tijd heb om in de keuken te staan. Natuurlijk gaan we lekker barbecueën, maar ik heb ook genoeg andere dingen te doen. Zo ben ik druk bezig met het koken en fotograferen van recepten voor Lobke van de Kickstart Kitchen. Daar vertel ik je binnenkort meer over. Ook volg ik een cursus fotografie om mezelf te blijven ontwikkelen en verbeteren op dat gebied. Dat vind ik erg leuk en leerzaam.

Heerlijke Happen is een multi media bedrijf, je kunt me daarom ook op de diverse sociale media vinden. Volg me op FacebookPinterest en Instagram onder @heerlijkehappen. Als je dit recept maakt zou ik het leuk vinden als je me tagged met #heerlijkehappen. Een reactie hieronder in de comments is ook leuk natuurlijk!

Start » Nieuwsbrief » Heerlijke Happen Nieuwsbrief april 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *