Zin in een lekker visje met volop smaak? Probeer eens deze in witte wijn gestoofde kabeljauw!
Deze minneola salade combineert de zoete frisheid van citrusfruit met de hartige krokant van uitgebakken spekjes. Minneola’s zijn minder bitter dan grapefruit maar behouden de verfrissende citrusfruit smaak. Perfect als lichte maaltijd of verfijnde bijgerecht.
Mals gestoofd rundvlees in een rijke, pittige mosterdsaus van Belgische mosterd, nootmuskaat en mosterdzaad. Ultiem comfort, 5 uur sudderen.
Dit gerecht combineert de eiwitrijke voordelen van edamame boontjes (11g eiwit per 100g) met hoogwaardige biefstuk en verse groenten voor een complete, voedzame maaltijd.
Een elegante Mediterrane plaattaart van ricotta met zwarte knoflook, verse kruiden, zoete vijgen, Parma ham en Kalamata olijven op krokant bladerdeeg.
Een klassieke one-pot pasta Primavera met verse lentegroeenten, spaghetti en Parmezaanse kaas in een romige saus. Een snelle en makkelijke maaltijd.