Postelein is een heerlijke groente die bij veel mensen niet heel erg bekend is, ik maakte er een heerlijke stamp mee.
Altijd als ik deze maiskolven maak gaan ze tot de laatste korrel op! Lees hier hoe jij ze ook kunt maken.
Een romige dip van Yofresh yoghurt-mayo, Franse mosterd, citroensap, knoflook, peterselie en slagroom, gekruid met cayenne en peper. Klaar in 10 minuten voor 8 personen
Zachte pappardelle met krokante gamba’s, geparfumeerd met zwarte knoflook en afgewerkt met romige Parmezaanse kaas. Dit 30-minuten recept voor 2 personen is ideaal voor een snelle, betaalbare keukenervaring.
Een mooie week met ook wat ingebouwde rustmomenten, kijk weer de weekvlog of lees de weekvlog.
Deze drie varianten van huisgemaakte kruidenboter – zwarte knoflook, pesto en mediterraan – maken je BBQ en broodjes extra lekker. In 15 minuten heb je zelfgemaakte boter die veel meer smaak heeft dan de winkelversie.