Week 25.19 weekvlog Heerlijke Happen

Geschatte leestijd: 3 minuten

De week van Week 25.19 weekvlog Heerlijke Happen begon een beetje onstuimig zullen we maar zeggen. De regen viel hier met bakken uit de hemel, en dat terwijl ik net een mooi recept had gemaakt! Het liefst maak ik mijn foto’s buiten in de tuin en tja als er dan een enorme plens water valt, vallen je plannen letterlijk in het water. Maar de volgende dag klaarde het weer mooi op. Wat ik maakte zie je in de week 25.19 weekvlog Heerlijke Happen

Week 25.19 weekvlog Heerlijke Happen

Jools ging vrijdag bij een vriendinnetje logeren en daardoor hadden Jaap en ik de mogelijkheid eens een keertje helemaal offline te gaan en eens wat Quality-time samen te hebben. We zijn heerlijk naar de sauna geweest waar we echt even tot rust konden komen. In dit drukke bestaan best heel belangrijk om ook aan jezelf te blijven denken. Het risico is dat ik mezelf anders helemaal voorbij loop.

De pizza “caprese” van Vincent, erg lekker!

Weekend!

In het weekend van de Week 25.19 weekvlog Heerlijke Happen hebben we heerlijk de BBQ aangehad. Zo maakte ik bij onze vrienden een heel erg lekker kersentoetje en tijdens de BBQ zondag bij ons thuis ging ik aan de slag met verschillende kruidenboter en een paar mooie stukken vlees. Altijd fijn als het perfect gegaard van de BBQ afkomt en iedereen er lekker van kan genieten. Natuurlijk hadden we er prachtig weer bij dus dat is dan ook helemaal fantastisch.

Week 25.19 weekvlog Heerlijke Happen: Nice to meat you

Het Finse rundvlees van Freygaard.

Zo ontmoette in tijdens een BBQ workshop twee weken geleden de importeur van heel bijzonders Fins rundvlees en had ik de mogelijkheid om dat te komen proeven tijdens een workshop bij Big Green Egg zelf in Steenbergen. Dit kun je ook zien in de Week 25.19 weekvlog Heerlijke Happen Prachtige gemarmerd vlees met een hele bijzondere zoete smaak. Nou is het ook maar net hoé je dat vlees bereid, maar dit had verder niet veel opsmuk nodig!

Wat kwam er online afgelopen week?

Week 25.19 weekvlog Heerlijke Happen
Ziet het er niet prachtig uit?

Verwacht voor week 26.19

Aankomende week staat er weer van alles op het programma! Een lekker drukke en vooral warme week. Genoeg heerlijke recepten en weer een hoop interessante mensen te ontmoeten, het houdt me van de straat zullen we maar zeggen.

Heerlijke Happen is een multi media bedrijf, je kunt me daarom ook op de diverse sociale media vinden. Volg me op FacebookPinterest en Instagram onder @heerlijkehappen. Als je dit recept maakt zou ik het leuk vinden als je me tagged met #heerlijkehappen. Een reactie hieronder in de comments is ook leuk natuurlijk!

Start » Mijn week » Week 25.19 weekvlog Heerlijke Happen

9 gedachten over “Week 25.19 weekvlog Heerlijke Happen”

  1. Pingback: Week 21 weekvlog Heerlijke Happen - Heerlijke Happen

  2. Pingback: Bowls and Dishes hapjesplank, lekker bij de borrel - Heerlijke Happen

  3. Pingback: Peruaanse maaltijdsoep Chupe de Papas - Heerlijke Happen

  4. Pingback: De klassieke boeuf Bourguignon - Heerlijke Happen

  5. Pingback: Honey glazed groentespies van de bbq - Heerlijke Happen

  6. Pingback: Kersttafel inspiratie met Villeroy & Boch - Heerlijke Happen

  7. Pingback: Week 9.19 weekvlog Heerlijke Happen - Heerlijke Happen

  8. Pingback: Frikandelbroodje, huisgemaakt top voor je lunch - Heerlijke Happen

  9. Pingback: Mijn verblijf bij Maison Charlotte - Heerlijke Happen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *